Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTa pszenica to jak rozumiem Svyturys Baltas?
Comment
-
-
Tiaaa.. a mnie nie chcieliście zdradzić, jaka to będzie pszenica... Będzie, bo byłem w piątek godzinę przed dostarczeniem beczek i się nie załapałem
Ale rzeczywiście, wybór niezły! Plus za dobre i niedrogie żarełko oraz za kanapeczki, którymi się można poczęstować i są na bieżąco dorabiane (nie wspominając o orzeszkach gratis do każdych dwóch piw)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge Wyświetlenie odpowiedzibaltas white wyśmienity, zamkowa to jedyne miejsce w okolicy gdzie jest lane, mam nadzieje, że wejdzie na stałe do menu.
Comment
-
-
Dzisiaj gościłem po raz już kolejny Piwnicę Zamkową. Za każdym razem coraz bardziej przypada mi do gustu. Bardzo przyjemny klimat.
Baltas z kija faktycznie jest świetny. Wybór piw butelkowych także ogromny, nie jeden sklep by się zawstydził.
Zakąski które uwielbiam są tutaj dostępne: oscypki, korbacze, ogórki małosolne i pomidory kiszone które były dla mnie nowością. Do tego poczęstunek kanapkami gratis.
Lokal ten będzie moim stałym puntem odwiedzin przy każdej okazji mojej obecności w BB.Last edited by Gringo; 2011-09-04, 20:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge Wyświetlenie odpowiedzibędąc w weekend zauważyłem "drobną" nieścisłość w opisie baltasa. Coś się pomieszało z tymi drożdżami, nie wypada w tak specjalistycznej knajpie sadzić takich byków... ocen-piwo.pl to jak widać nie najlepsze źródło informacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge Wyświetlenie odpowiedzibyłem w weekend ale błędy w opisie wciąż są. pozdrawiam i dzięki za pysznego baltasa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Avernum Wyświetlenie odpowiedziJakie dokładnie piwka lejecie aktualnie? Pozdrawiam!
Na dzień dzisiejszy lejemy Svyturysa Baltasa, Raciborskie klasyczne ,Witnicę jagodową, Kasztelana niepasteryzowanego i jeszcze Calsberga.pozdrawiam Krzysztof
Comment
-
Comment