Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wita12
Wyświetlenie odpowiedzi
Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wita12 Wyświetlenie odpowiedziJutro jak co każdy piątek jesteśmy przy barze i. Jestem ciekaw czy pojawią sie już nowe przekąski do wyśmienitych browarków !!!
Comment
-
-
Krzysztof dzięki za gościnę w piątek, zwłaszcza za świetną, laną Pintę no i za rabacik dla moich znajomych aczkolwiek staraliśmy się nie nadużywać tej możliwości zbyt często. Myślę, że jak tylko zrobi się cieplej wpadniemy jeszcze kiedyś z większą ekipą bo rozmaite przypadłości przetrzebiły niestety paru chętnych na dobre piwo. Pozdrawiam!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pan_B Wyświetlenie odpowiedziBardzo tesko mi za Piwnica Zamkowa. Ostatnimi czasy siedze w UK gdzie ci co byli wiedza, piwo jest fatalne. Nawet nie moge opisac radosci otrzymania z piwa pszenicznego i miodowego, ktore mi moj przyjaciel wyslal. Przypomnialy mi sie dobre czasy gdy sobie siedzialem i popijalem doskonale PIWKO oczywiscie w Zamkowej.
Po powrocie do Polski pierwsze kroki skieruje do PZ.
Pozdrawinia z wysp.
:]
oplułem monitor...
Comment
-
-
W końcu udało mi się dotrzeć aby wypić kilka szklanek Ataku Chmielu. Świetna partia mi się trafiła, musiałem zresztą na nową beczkę czekać przy Baltasie. Czy to jakaś nowa warka? Smakowało mi lepiej niż z pompy w Krakowie kilka tygodni temu. A piana była tak potężna i sprężysta że po wypiciu na dnie spoczywał jeszcze centymetrowy kożuch.
Od mojej ostatniej wizyty pojawiły się nowe zakąski do piwa. Polecam marynowane, nadziewane liście winogron i boczek nadziewany śliwkami. Palce lizać. Czy to wyrób własny Piwnicy Zamkowej ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziW końcu udało mi się dotrzeć aby wypić kilka szklanek Ataku Chmielu. Świetna partia mi się trafiła, musiałem zresztą na nową beczkę czekać przy Baltasie. Czy to jakaś nowa warka? Smakowało mi lepiej niż z pompy w Krakowie kilka tygodni temu. A piana była tak potężna i sprężysta że po wypiciu na dnie spoczywał jeszcze centymetrowy kożuch.
Comment
-
-
Miło czytać tak przyjemne dla nas wpisy.Jest to znak,że dążymy w dobrym kierunku.Czekamy także na krytyczne uwagi,które pobudzą nas do jeszcze większej pracy a w konsekwencji do wyeliminowania popełnianych błędów.Nadal się uczymy i zdobywamy doświadczenie.
Gringo tak,wszystkie zakąski to nasz wyrób.Serki owcze są od kolegi gazdy z Koniakowa.
Wielkie dzięki kolegom z Pinty za wspaniałą warkę Ataku chmielu. JEST WYBORNA!!!!!!
Piana jest wspaniała,trwała i gęsta.O smaku już nie wspomnę.Zostawiam to koneserom.Położona na niej moneta 5-złotowa leży jak na dywanie
pozdrawiam KrzysztofLast edited by ART; 2012-02-09, 15:40.
Comment
-
Comment