Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa
Wyświetlenie odpowiedzi
Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziCo do otwieracza mogę dziś podrzucić automat z Perły otwiera pięknie, bez rysy na kapslu.
Wygląda tak http://www.browar.biz/forum/showpost...0&postcount=14Last edited by PiwnicaZamkowa; 2012-06-01, 08:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziOtwieracz się rozleciał po otwarciu 4 piw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedzi"Wesoły stoliczek"
Dziś od 18:00 czeka na browarbizowców "wesoły stoliczek"
Obecność obowiązkowa
Comment
-
-
Comment
-
-
Kolejne udane spotkanie, pyszne piwa pszenica łyskaczowa bardzo fajna, Berliner Kindl zdecydowanie mniej ale daliśmy radę (cieszę się, że nie kupiłem osobiście), Krzysztof okazał się złotą rączką dekiel od otwieracza przykleił i w niedzielę znów działał. Atmosfera znakomita z nowym punktem programu czyli degustacją ciekawostek. Byle do niedzieli
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziKolejne udane spotkanie, pyszne piwa pszenica łyskaczowa bardzo fajna, Berliner Kindl zdecydowanie mniej ale daliśmy radę (cieszę się, że nie kupiłem osobiście), Krzysztof okazał się złotą rączką dekiel od otwieracza przykleił i w niedzielę znów działał. Atmosfera znakomita z nowym punktem programu czyli degustacją ciekawostek. Byle do niedzieli
Ważne,że pomysł chwycił.Musimy jeszcze szybko dogadać temat pokazów warzenia piwa.
Już wiem,że lud bielski tego chce.
Na następne spotkanie znowu przygotujemy jakieś piwa do degustacji.
p.s.
dla kolegi bieloka żelazny zapas czarnej Fortuny też będzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bosonogi Wyświetlenie odpowiedziCzy Piwnica Zamkowa na czas Euro zamieni się w trybunę piłkarską jak inne lokale ?:
W założeniach PZ jest lokalem w którym można w spokoju w gronie znajomych porozmawiać i wypić piwo.Nasi goście wiedzą,że Piwnicy obcy jest zapach pizzy,kebaba,głośnej muzyki i ekranów na każdej ścianie.Nie możemy też dopuścić by na czas mistrzostw piłka kopana opanowała bez reszty lokal.Wszystko w granicach rozsądku.Nie wszyscy są kibicami choć ja sam jestem wielkim fanem sportu i piłki nożnej.
Plany są takie.
Mecze Polaków napewno pokażemy na małym ekranie.Jeśli będzie "ogródkowa pogoda"to zakładamy,że w dużej sali będzie pusto.Wtedy jeśli będą fani piłkarscy włączymy rzutnik.
Krzysztof
p.s.
Polacy w półfinale!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziW założeniach PZ jest lokalem w którym można w spokoju w gronie znajomych porozmawiać i wypić piwo.Nasi goście wiedzą,że Piwnicy obcy jest zapach pizzy,kebaba,głośnej muzyki i ekranów na każdej ścianie.Nie możemy też dopuścić by na czas mistrzostw piłka kopana opanowała bez reszty lokal.Wszystko w granicach rozsądku.Nie wszyscy są kibicami choć ja sam jestem wielkim fanem sportu i piłki nożnej.
Jest szansa, że jakoś uda mi się wpaść na początku lipca .
Comment
-
Comment