Mam pytanie czy istnieje możliwość zameldowania, czasowego chociaż lub etacik jakiś miałbym po drodze
Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
Cześć
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedzi..... lub etacik jakiś miałbym po drodzeanioły śmierdzą potem
żrą kiełbasę
mają w dupie żywych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie czy istnieje możliwość zameldowania, czasowego chociaż lub etacik jakiś miałbym po drodze
p.s. jak schłodzić lambika do zalecanych 2-3 st.C ?
Comment
-
-
Cześć
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedzip.s. jak schłodzić lambika do zalecanych 2-3 st.C ?anioły śmierdzą potem
żrą kiełbasę
mają w dupie żywych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bielok Wyświetlenie odpowiedziCześć
Przywieliście beczkę do mnie - właśnie odpaliłem dodatkowa lodówkę na kegerator
Comment
-
-
Żal.... ściska,że się nie mieszka w Bielsku! Smaków narobicie,człowiek skołowany chodzi i kombinuje jak załatwić nieświadomego kierowcę,jak wyrwać się i nie podpaść żonie.Last edited by PiwnicaZamkowa; 2012-07-05, 09:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wita12 Wyświetlenie odpowiedziPowiem zonie o twoich propozycjach a wybieram się dziś z Nią . A na temat belgian ale to musze przyznać że zacny to trunek choć wykluczył mnie z życia rodzinnego na nastepny dzień !!
Comment
-
-
Świetny lokal, pomysłowe jedzenie, wyśmienite piwo i miła obsługa Z Żoną odwiedziliśmy lokal w sobotę i załapaliśmy się na przepyszne piwko
Pozdrowienia dla mark33 i podziękowania za rozmowę i poczęstunek
Comment
-
Comment