wtorek transmisja meczu Polska-Anglia na dużym ekranie.
Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziwtorek transmisja meczu Polska-Anglia na dużym ekranie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziTe piwa z USA to będą beczkowe?
Comment
-
-
Cena owszem jest niedogodnością. Zastanawia mnie fakt, że np. piwa z USA można kupić w Krakowie, Warszawie po 8-10zł za 0,3l, natomiast w Katowicach chyba zmowa cenowa - poniżej 13-15 nie uświadczysz. Sorry za OT - oczywiście to tylko ogólne uwagi, temat i co ważniejsze działalność takich przybytków jak Wasz może w końcu znormalizuje dostęp do PIWA dla przeciętnego smakosza .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziCena owszem jest niedogodnością. Zastanawia mnie fakt, że np. piwa z USA można kupić w Krakowie, Warszawie po 8-10zł za 0,3l, natomiast w Katowicach chyba zmowa cenowa - poniżej 13-15 nie uświadczysz. Sorry za OT - oczywiście to tylko ogólne uwagi, temat i co ważniejsze działalność takich przybytków jak Wasz może w końcu znormalizuje dostęp do PIWA dla przeciętnego smakosza .
pozdrawiam Krzysztof
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziOczywiście, "wesoły stoliczek" tradycyjnie w niedzielę o godz.19:00
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzemek Wyświetlenie odpowiedziJa postaram się pojawić za tydzień, 26.10
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziCena owszem jest niedogodnością. Zastanawia mnie fakt, że np. piwa z USA można kupić w Krakowie, Warszawie po 8-10zł za 0,3l, natomiast w Katowicach chyba zmowa cenowa - poniżej 13-15 nie uświadczysz. Sorry za OT - oczywiście to tylko ogólne uwagi, temat i co ważniejsze działalność takich przybytków jak Wasz może w końcu znormalizuje dostęp do PIWA dla przeciętnego smakosza .Pivo je gorivo!
Comment
-
Comment