Myślę,że dziewiątego jeszcze Kocur będzie.
Bielsko-Biała, Wzgórze 16 (Zamek Książąt Sułkowskich), Piwnica Zamkowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco Wyświetlenie odpowiedziMyślę,że dziewiątego jeszcze Kocur będzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miras-t Wyświetlenie odpowiedziAle za kocura może psisko samuraja będzie?
Za to za tydzień mamy zamiar mile zaskoczyć piwoszy.
Wkrótce więcej informacji.
Comment
-
-
byle starczyło do piątku
Witam!
W piątek wybieramy się do was (zresztą jak co tydzień ) na piwne zaduszki! Liczę na dyniamit , który wyjątkowo mi zasmakował chuć przed przybyciem myślałem że tym razem Pinta nie trafi w me smaki
Jeśli można to proszę o stolik tam gdzie zawsze. Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miras-t Wyświetlenie odpowiedziTo proszę informować czy kocur jeszcze będzie "miałczał" przez weekend!Może wybiorę się go spróbować.Pzdr.
Siadło sobie grono piwoszy blisko nalewaka.Piwo poszło jak woda z wanny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziKocur już nie miałczy,nie dycha.Zdechł.
Siadło sobie grono piwoszy blisko nalewaka.Piwo poszło jak woda z wanny.
No cóż.I tak mam w czym wybierać,bo dawno u Was nie byłem.Pozdrowionka.
Comment
-
-
STOUT DAY
08.11.12 MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ STOUTU
Z tej okazji przygotowaliśmy okolicznościowe menu.
Z kranów poleje się:
Guinness
Żywiec Porter
Dobry Wieczór
a także:
Kujo Imperial Coffee Staut- Flying Dog Brewery - stout USA
Berliner Nacht- Brew Baker - Imperial Stout DE
Ghisa- Birrificio Lambratte -Other Smoked Beer IT
Profanity Staut- Williams Bros.Brewing -Imperial Stout UK
Barney Flats Oatmeal- Anderson Valley Br. -Oatmeal Stout USA
Peal Necklace- Flying Dog Brewery -Oyster Stout USA
Milk Stout- Left Hand Brewing -Sweet Stout USA
Wake Up Dead- Left Hand Brewing -Imperial Stout USA
oraz
Sweet Cow,Zawiercie Czekoladowe,Porter Warmiński,Ciechan Porter,Komes,Cornelius,Black Boss,Krajan Porter.
Nie zapomnieliśmy także o okolicznościowych przekąskach:
rillettes z kaczki z sosem z czerwonego wina
golonko pieczone w marynacie z dodatkiem stoutu podane na pieczonym wiejskim chlebie
crostini zapieczone z serem roquefort , gruszką , złotą renetą i dojrzewającą szynką
carpaccio z gęsiej piersi marynowanej w winie z sosem z czarnej porzeczki
polędwiczki wieprzowe w sosie gorgonzola z nutą czekolady i balsamico
ciasto czekoladowe z wiśniami
Comment
-
Comment