Leśnica / Brenna, Bar u ?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Leśnica / Brenna, Bar u ?

Przeciwległy koniec Leśnicy (jeżeli za start weżmiemy Karczmę Stary Groń), za Kościołem. Niestety umknęła mi nazwa ulicy i nazwa lokalu ale w Leśnicy są dwa lokale i jedna długa ulica więc nie sposób nie znaleźć.
    Całkiem fajna klasyczna w stylu lat 80 knajpeczka ze stolikami na zewnątrz. Taka wakacyjna. Lane Brackie.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Related Topics

Collapse

• dyczkin
    Beskidzki, Czarny Groń
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2018-09-22, 10:48
  • dadek
    Brauner Hirsch, Sophienhofer Pils
    dadek
    Piwo z browarku w sercu Gór Harz.
    Parametry dość rozstrzelone: 12-13°Blg, alkohol 5-6%, ale tak było w karcie i na tablicy.
    Kolor ciemnozłoty, piwo mętne.
    Piana gęsta, dość równomierna, na prawie 3 cm, jednak szybko znika do obrączki i mgiełki na powierzchni.
    ...
    2019-07-11, 21:06
  • Czapayew
    Rzyki - Praciaki, Ośrodek Czarny Groń
    Czapayew
    W ramach konglomeratu noclegowo-gastronomiczno-noclegowo-narciarskiego "Czarny Groń" w Rzykach koło Andrychowa funkcjonuje niewielka, przyjemna w wystroju (drewno) kawiarenka, gdzie można napić się lanego BRACKIEGO - 5 PLN / 0,5 l i 4 PLN / 0,3 l. Oprócz tego butelkowana koncernówka...
    2010-06-07, 20:45
  • VanPurRz
    Leśnica / Brenna, Leśnica 61, Karczma Stary Groń
    VanPurRz
    http://www.stary-gron.pl/

Trochę jestem w szoku, że lokal ma stronę www i to na niezłym poziomie ponieważ wystrój to moje ulubione lata 70/80/90. Położona nad zaporą (można się wykapać chociaż woda w temperaturze chyba 7 stopni). Pyszne lane Brackie. Obiady.
    Fajnie...
    2011-08-22, 11:14
  • marekwm
    browary w wrocław leśnica
    marekwm
    witam wszystkich
    poszukuję wszelakich informacji dotyczące browarów z tej miejscowości
    jestem nowy na forum, a piwem zajmuję sie od niedawna niewiem gdzie można znaleść jakieś informacje jakieś książki
    wiem że istniały tam browary
    C.G Muller DT. Lissa
    ...
    2005-02-11, 14:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...