Witam!Co na chwilę obecną macie w nalewakach??
Katowice, 3 maja 38, Biała Małpa
Collapse
X
-
Witam witam
W obecnej chwili z kranów leje się:
1 Raciborskie Miodowe
2 Pinta Dobry wieczór ---English breakfast czeka na magazynie
3 Celtyckie
4 Głubczyce (chwilowo w zastępstwie raciborskie - czekamy na wasze opinie o tym piwie)
5 Lindemans Pecheresse w zanadrzu mamy Limburgse Witte
6 Abbot Ale potem wchodzi palec biskupa oraz brytyjski jednomiejscowy myśliwiec...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaUpa87 Wyświetlenie odpowiedzi4 Głubczyce
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
PREMIERA Artezan IPA!
W sobotę 20 października podpinamy P R E M I E R O W O beczkę IPA z browaru Artezan !
W weekend, w pozostałych nalewakach:
1. Raciborskie z i e l o n e
2. AleBrowar (!) Rowing Jack / Budweiser
3. Witnica Celtyckie / Fortuna Miodowa
4. Miłosław Pilsner
5. Limburgse Witte / Witnica Wiśnia / Witnica Malina
6. Old Speckled Hen - i tu wchodzi Artezan IPA
Zapraszamy do degustacji!
Comment
-
-
AleBrowar Rowing Jack-bardzo smaczne piwo, chętnie poszukam go w jakimś sklepie aby skosztować. Raciborskie jak zawsze też bardzo dobre Lubię ten lokal ale coraz bardziej odpowiada mi chyba jednak w godzinach lekko popołudniowych (14-16).
Comment
-
-
Piwo bardzo dobre,za razem drogie.I to rozumiem że za dobry towar należy odpowiednio zapłacić.Natomiast dlaczego w lokalu gdzie piwo kosztuje 11zł. jest zimno jak w przysłowiowej psiarni,to nie rozumiem.Po wypiciu dwóch zimnych piw ,gile wisiały u nosa,.Po prostu żenada,ale żeby było śmieszniej to w lokalu są grzejniki(mają grzać od wtorku),oraz jest piecyk(koza),ale nie ma czym w nim palić.
Panowie,wiedzieliście że ma być,jest zimno można było coś elektrycznym,lub gazowym grzejnikiem podgrzać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaUpa87 Wyświetlenie odpowiedziRobimy wszystko żeby zapewnić jak najwyższy poziom usług
PozdrawiamLast edited by heckler; 2012-10-31, 06:26.
Comment
-
-
A dziś w kranie... PIEPRZOWE! )
Czyli oryginalny czeski Sachsenberg Pepřové Pfeffer.
W pozostałych nalewakach:
-----> Jabłonowo, Piwo na miodzie Gryczanym
-----> Witnica Slow Lime
-----> Witnica Celtyckie
-----> PINTA Dynamit! (Pumpkin Ale)
-----> Ciechan Lagerowy
Zapraszamy!!
Comment
-
-
Mnie to ostatnio obsługa BARDZO się nie spodobała i radzę popracować nieco nad wiedzą barmanów i podejściem do klienta.
Byłem świadkiem oto takiej scenki: przychodzi kobieta do baru i pyta co to za piwa, wskazując na lodówkę i butelki flying doga. Barman na to: no, że amerykańskie. Kobieta: no ale jakie. Barman wylatuje na zaplecze przynosi jedną butelkę z kilku dostępnych stylów tego browaru i czyta: yyyy... to jest AIPA. Kobieta: Czyli jakie? Barman: American India Pale Ale. Kobieta: no czyli jakie?! Barman: no takie (tu cytat) "pintowato alebrowarowe". Kobieta: konsternacja, po chwili - nie przekonałeś mnie.
Pretenduje to do głupoty roku moim zdaniem.
Comment
-
Comment