Oj śpieszcie się spieszcie koledzy, sam przyczynił em się wczoraj do upuszczenia paru kufli, bo załapałem się na otwarcie kega. Piwo świeże i wyborne
Katowice, 3 maja 38, Biała Małpa
Collapse
X
-
-
Miły lokal. Wystrój bardzo ładny, dużo drewna ale jest i trochę coś z klimatu kamienicy. Bardzo chłodno, zapewne to zasługa otwartych okien. Na pewno jest to na plus w upalny dzień. Na dole dość mało miejsca (3 stoliki + bar ok. 17 miejsc), za to na górze już jest przestronniej, stoliki oraz taborety wyglądające trochę jak szpulki po niciach. Oprócz tego trochę kanap, wiszące krzesła gdyby brakowało czegoś do siedzenia. Przestronnie, jasno. Piwa, jakie piłem - Ciechan Pszeniczny, Raciborskie, Pinta Atak Chmielu bardzo dobre, odpowiednio schłodzone, barman stara się je podawać w odpowiednim szkle. Piwa ustawione w drewnianych przegródkach, można podejść, zobaczyć co jest w ofercie, poczytać etykiety. Miła atmosfera, na pewno warto tu wrócić. Jeżeli komuś jeszcze mało - jest darmowe wi-fi. Starają się o lane piwa z Pinty ale niezwykle o nie trudno.
Comment
-
-
byłem, widziałem, piwo piłem. Jutro też przyjdę Lokal naprawdę godny polecenia.
A tymczasem:
>>Biała Małpa zmienia piwopogląd
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roquentin Wyświetlenie odpowiedzibyłem, widziałem, piwo piłem. Jutro też przyjdę Lokal naprawdę godny polecenia.
A tymczasem:
>>Biała Małpa zmienia piwopogląd
Comment
-
-
Byliśmy dzisiaj. Niestety na laną pintę i ciechana wybornego już się nie załapaliśmy. Knajpa godna polecenia, wybór jak na Katowice super, przyjemne wnętrze, miła i fachowa obsługa. Wróżymy sukces, dobrze bo brakuje takich miejsc w Katowicach.Pivo je gorivo!
Comment
-
-
Premiera PINTY: VIVA la WITA!!
Hej Udało mi się załatwić beczkę zupełnie nowej PINTY jest to Imperialny Witbier - 16,5° Jutro (05-05-2012) o godzinie 20 00 otwieramy KEGa.
Zapraszamy!!
ps. W lokalu dostępny jest w możliwe aktualny spis piw z cenami, piszę "możliwie" ponieważ staram się utrzymywać jak największą ofertę, więc bardzo często mam dostawy z nowymi piwami i nie nadążam z drukiem
Comment
-
-
Ciężko, ciężko kolego, bo z Żoną się tam dziś wybieramy
Comment
-
-
Zacny lokal. Dziś nieco przypadkiem zawitałem na jedno piwo (Ciechan miodowy z kranu).
Zapisany na liście kolejnych odwiedzin. Szkoda, że byłem za wcześnie by być na premierze Pinty.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Piwo zaskakująco świetne, atmosfera wspaniała, premiera bardzo udana. A teraz w górki
Comment
-
Comment