Oprócz przybytków opisanych w temacie Chorzów - Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku w Chorzowie (nieaktualne, rozbito na kilka tematów Maggyk) jest jeszcze kilka interesujących miejsc poza Parkiem. Niniejszym inauguruję ich przedstawianie.
Chorzów, Dworcowa 1, Pod drewnianym bocianem
Collapse
X
-
Chorzów, Dworcowa 1, Pod drewnianym bocianem
Last edited by Maggyk; 2005-09-21, 07:06.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Pod Drewnianym Bocianem
Pod Drewnianym Bocianem
Pizzeria, ale w naprawdę dobrym stylu. 30 kilka różnych rodzajów pizzy, lasagne, risotto, ale i schabowy z kapustą, golonko i wiele innych. Ceny niestety niektórych potraw raczej wysokie. Ale od czasu do czasu można trochę sobie pofolgować. Bywa tłoczno.
Jest też wybór piwa:
Żywiec bezalkoholowe (0,33l – 3,50zł), Żywiec lane (0,33 – 3,50zł; 0,5l – 4,50zł), Żywiec porter (0,33l – 4zł), Hevelius Classic (0,4 – 4zł). Są jeszcze Tyskie Gronie, Karmi, EB, Grolsz, Warsteiner Permium Verum, Corona Extra, Heineken.
Miła obsługa, miłe wnętrze, zdjęcia można zobaczyć na ich stronie. Czynne codziennie 11.00 - 23.00, w niedzielę 13.00 - 23.00Last edited by Maggyk; 2005-09-21, 08:30.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Re: Pod Drewnianym Bocianem
Tyle na dziś. Dalsze wieści z Chorzowa jak tylko znowu tam zawitam, a może nawet zamieszkamLast edited by adam16; 2002-07-22, 19:50.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Od października 2002 mieszkam w Batorym. Piśnij coś więcej o tym lokalu, bo go nie znam. Gdzie konkretnie jest ta Sajonara?Last edited by adam16; 2003-03-06, 19:22.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Nowy adres Pod drewnianym bocianem: http://www.drewnianybocian.com.pl/Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment