Z butelki cała oferta Raciborza po 7 zł. Przed lokalem ogródek z parasolami i płotkami z browaru. Z nalewaka niestety "nasze najlepsze".
Gliwice, Rynek 14, Pizzeria Saluto
Collapse
X
-
Nie do końca rozumiem, ale z kija lane jest Raciborskie Klasyczne. Do tego w lokalu pojewiło się dużo nowych butelek ;]
-Miłosław Koźlak
-Miłosław Pilzner
-Fortuna Wiśniowa - serwowana także na ciepło
-Fortuna Ciemna
-Ciechan Miodowy
-Ciechan Lagerowe
-Raciborskie klasyczne
-Raciborskie Miodowe
-Raciborskie Zielone
-Raciborskie Ciemnne
-Raciborskie Mocne
-Twierdzowe Klasyczne
-Twierdzowe Ciemne Korzenne na Miodzie - serwowane także na ciepło
-Twierdzowe niepasteryzowane
-Zawiercie Bursztynowe
-Zawiercie Jasne Pełne
-Zawiercie Miodowe
-Zawiercie Czekoladowe
-Jurajskie Jabłko z Miętą
-Lubuskie Czekoladowe
-Grzaniec
+ Browary takie jak, Tyskie, Żywiec, Lech, Lech Shandy, Somersby, Redsy i inne które już Was nie interesują :P
Serdecznie zapraszam bo nie ma to jak pyszna pizza + ciekawy wyszukany browarek ;]
Related Topics
Collapse
-
Pizzeria i bar w samym centrum Jeleniej Góry u bram Starego Miasta.
Lokal jest ukryty w podwórku, trzeba wejść przez bramę.
Oprócz całkiem dobrej pizzy w lokalu można napić się piwa z byłego Wleńskiego, a obecnie Jeleniogórskiego browaru Dolina Bobru.
Z kranu leje...-
Channel: Dolnośląskie
2024-01-23, 16:25 -
-
Zagłębiowscy Birifile zapraszają po raz 13, jak co roku do Browaru Na Jurze na giełdę. Stoliki można rezerwować pisząc na adres: abrel@o2.pl. Co prawda na razie nic o tym nie piszą, ale podejrzewam, że w wieczór poprzedzający giełdę w Karczmie U Stacha odbędzie się wieczór pełen niespodzianek.
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-03-21, 19:51 -
-
Raciborskie kojarzyło mi się jako wyjątkowo paskudne piwo, które lata temu spróbowałem i na samo wspomnienie niedobrze mi się robiło. Skuszony jednak filmikiem Kopyra z degustacji, bądź co bądź sponsorowanej przez browar postanowiłem sprawdzić czy Tomek jedzie już tak mocno po bandzie...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Ekstrakt 12.0*, alko 5.5%.
Chmiela: Marynka, Lubelski.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony bury, blady pomarańczowy.
Aromat - słodkawa, owocowość weizenowa.
Smak - lekko słodkawe, kwaskowe,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-11-11, 16:02 -
-
Pizzeria na Ołtaszynie, która w sumie podobna jest to wielu innych w Polsce: https://pansmak.pl/
gdyby nie to że serwują piwa z browaru z Raciborza z kija (Raciborskie i Rżnięte). Przed skromnym obiektem/baraczkiem jest ogródek, a z boku nawet ogródek-plaża z leżaczkami.
Do...-
Channel: Dolnośląskie
2022-08-01, 23:18 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment