Restauracja położona jest w centrum miasta tuż obok parku miejskiego, już na terenie Skweru Szarych Szeregów (niedaleko jest Rezerwat Kadzielnia). Jeśli chodzi o piwa to z kija mamy tylko Tyskie i Perłę, więcej i ciekawiej dzieje się na półkach, gdyż mamy tam dobry wybór piw (także kraftowych) m.in. Pinta- IIPPAA, Atak Chmielu, Kwas XY, Hazy Morning, Hazy Disco Original, Hoppy Crew x2, Kryształ (z Łańcutem), Nook- Forest Cranberry, Jagiełło- Miodowe, Nepomucen- Forest, Konstancin- Pszeniczne, Funky Fluid x1(nie wiem które), Dwóch Braci- Bearley, Ponidzie- Dnieje i Dilok, Jurajska Pomarańcza, Bestbir x10, Krakowianka pszeniczne, Miłosław x3, Raciborskie Miodowe, Jabłonowo x2.
Kielce, Ogrodowa 13, Restauracja Parkowa
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...-
Channel: Śląskie
-
-
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
...-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2024-03-24, 13:22 -
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
Channel: Festiwale piwne
2025-02-11, 21:44 -
-
2025.04.05-06- Kielce, III Kielecki Konkurs Piw Domowych
ww.facebook.com/KieleckiKPD
1. Belgian Blond Ale
2. Nowofalowy Pils
3. Helles Bock
4. New Zealand Hazy IPA...2024-12-09, 15:45 - Loading...
- Koniec listy.