Lokal od wielu lat nie istnieje !!! Jako nowy użytkownik i mieszkaniec Kielc, stopniowo bedę uaktualniał informacje. Pozdrawiam.
Kielce, Sienkiewicza / Paderewskiego (brama), Las Vega$ [zamknięte]
Collapse
X
-
witam ja też jestem z kielc i co nieco sie orientuję jeśli chodzi o knajpki z dobrym piwkiem... Niestety nie ma tego zbyt wiele ale już z braku laku mogę polecić komitet na ulicy warszawskiej koło rynku dają tam pare fajnych piwek butelkowych których nie sposób znaleźć w innych knajpach gdzie leją zazwyczaj zdechłego lecha albo warke. A w komitecie można się napić chociażby ciechana i pare innych dobrych mniej znanych browarków. Oprócz komitetu niedawno została otworzona knajpa (narazie tylko ogródki) przy naszym rynku gdzie jest duży wybór różnych piw lecz ceny mają zaporowe
Comment
-
-
Misiek, jesteś tu nowy, więc nie wiesz, ale tu panuje zasada - każdy lokal ma swój własny wątek. Chętnie dowiemy się co tam na kieleckiej pustyni piwnej słychać, ale zgodnie z zasadami.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lechu-kielce Wyświetlenie odpowiedziPo zamknięciu Vegas miałem nadzieje że ktoś przejmie i będzie dalej pub ale nie,pub kupił jakiś wietnamczyk i wiadomo co otworzył-bar z daniami z psów i kotów.Z Vegas zostało kilka zdjęć z koleżanką-sąsiadką która tam pracowała (ech Gosia to były piękne nocne powroty).
Comment
-
Comment