Chyba browar Mirzaani ogranicza swoje funduszy bo z 4 istniejących restauracji w Tbilisi zostały tylko dwie. Sprzedali też lokal, w którym warzyli własne piwa (obecnie jest to browar Madliani), a obecnie swoje warzą w nowowybudowanym browarze w Natakhtari.
W lokalu kuchnia podobna do każdej innej. W ofercie posiadali 3 swoje piwa: black beer, smoked i wheat. Piwa lepiej niż przeciętne.
Obsługa miła ale jak zwykle, nikt nie zna parametrów piwa
Lokal
Do lokalu można dojść (ok 1km piechotą) od stacji metra Marjanishvili. Na tej samej ulicy znajduje się także stary browar Kazbegi
W lokalu kuchnia podobna do każdej innej. W ofercie posiadali 3 swoje piwa: black beer, smoked i wheat. Piwa lepiej niż przeciętne.
Obsługa miła ale jak zwykle, nikt nie zna parametrów piwa
Lokal
Do lokalu można dojść (ok 1km piechotą) od stacji metra Marjanishvili. Na tej samej ulicy znajduje się także stary browar Kazbegi
Comment