To nie jest browar, tylko filia browaru restauracyjnego położona w "Old Tbilisi".
Lokal czyny 24/24, oferuje kuchnię gruzińską. Wszystko było tu smaczne, raz tylko szaszłyk był mało zjadliwe ze względu na zbyt twarde i niedosmażone mięso. Można tu się napić także piwa z browaru Tishebi z tym, ze był tylko jeden rodzaj - Niemieckie. Także jeśli komuś nie chce się jechać na ostatnią stacje mera, to u, na starówce może spróbować piwa z tego browaru. Oprócz niego były jeszcze lane: Konig Pilsner z browaru Zedazeni oraz lany Herzog z Castel-Sakartvelo.
Wejście do lokalu
Lokal czyny 24/24, oferuje kuchnię gruzińską. Wszystko było tu smaczne, raz tylko szaszłyk był mało zjadliwe ze względu na zbyt twarde i niedosmażone mięso. Można tu się napić także piwa z browaru Tishebi z tym, ze był tylko jeden rodzaj - Niemieckie. Także jeśli komuś nie chce się jechać na ostatnią stacje mera, to u, na starówce może spróbować piwa z tego browaru. Oprócz niego były jeszcze lane: Konig Pilsner z browaru Zedazeni oraz lany Herzog z Castel-Sakartvelo.
Wejście do lokalu