Browar restauracyjny otwarty w 2012 roku.
Do browaru dojedziemy metrem, stacja Sarajishvili, położony jest na peryferiach miasta w mało ciekawej dzielnicy przemysłowej z warsztatami. Od stacji metra jest to ok 2-3km z buta lub taxi (trzeba pamiętać zawsze o negocjacjach bo aksometrów tam nie widziałem), nas dojazd kosztował 5 lari (czyli niecałe 10 zł).
Browar widać z daleka, przestronne wnętrze, instalacje widać zaraz po wejściu.
Kuchnia gruzińska w szerokiej ofercie, ceny dość przystępne, choć też i nie najtańsze mimo lokalizacji.
W ofercie mieli 3 piwa:
Ciemne http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=107499
Bursztynowe http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=107498
Jasne http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=107497
Jakość piw powalająca nie jest ale i tak były niezłe w porównaniu z innymi browarami restauracyjnymi (oprócz Taglaury).
Żadnych akcesoriów, tzn szkła, podstawek, etykiet
Sam browar
Do browaru dojedziemy metrem, stacja Sarajishvili, położony jest na peryferiach miasta w mało ciekawej dzielnicy przemysłowej z warsztatami. Od stacji metra jest to ok 2-3km z buta lub taxi (trzeba pamiętać zawsze o negocjacjach bo aksometrów tam nie widziałem), nas dojazd kosztował 5 lari (czyli niecałe 10 zł).
Browar widać z daleka, przestronne wnętrze, instalacje widać zaraz po wejściu.
Kuchnia gruzińska w szerokiej ofercie, ceny dość przystępne, choć też i nie najtańsze mimo lokalizacji.
W ofercie mieli 3 piwa:
Ciemne http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=107499
Bursztynowe http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=107498
Jasne http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=107497
Jakość piw powalająca nie jest ale i tak były niezłe w porównaniu z innymi browarami restauracyjnymi (oprócz Taglaury).
Żadnych akcesoriów, tzn szkła, podstawek, etykiet
Sam browar