Izrael, Jerozolima, Ben Shatah 2, Tel Aviv Bar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Izrael, Jerozolima, Ben Shatah 2, Tel Aviv Bar

Jeden z niewielu barów otwartych podczas szabasu.
    Wart odwiedzin gdyż oprócz pojedyńczych kraftów izraelskich oferuje cała gamę piw z miejscowego browaru Herzl Beer.
    Butelkowe piwa w cenie 25-30 szekli za 0,33l (1NIS=1PLN)
    Oczywiście są też wersje beczkowego z tego browaru w podobnej cenie za 0.33l oraz ok. 30 szekli za 0,5l.
    Spacer ok. 15 minut od Bramy Jaffy.
    Ogródek na zewnątrz, wnętrze knajpki niewielkie, bar i kilka stolików.

Na fotce lokal po prawej stronie
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Izrael, Eilat, HaOrgim 2, Soof Brewery
    pebejot
    Browar restauracyjny z prawdziwego zdarzenia założony w 2016 roku przez pasjonatów piwa z nadmorskiego kurortu.
    Lokalizacja browaru nie jest zbyt atrakcyjna. Schowany jest w dzielnicy handlowej pośród magazynów, supermarketów, sklepów ogrodniczych i hurtowni budowlanych.
    Wewnątrz...
    2018-05-21, 16:45
  • pebejot
    Izrael, Be’er Sheva, Arlozorov 50, Coca Brewpub
    pebejot
    Minibrowar z knajpą założony w 2012 roku w mieście o piwnej nazwie Be’er Sheva.
    Obiekt znajduje się niecałe 500 metrów od dworca kolejowego North/University.
    Niestety pojawiłem się za wcześnie i obszedłem się smakiem.
    Według ratebeer powinno być czynne od 9:00, natomiast...
    2018-05-18, 11:37
  • becik
    Izrael, Tel Aviv, HaTa'asiya St 12, Dancing Camel
    becik
    Mikrobrowar, czasem błędnie podawany jako browar restauracyjny. Jest bar zaraz przy hali produkcyjnej i cztery stoliki na zewnątrz. Oferuje jedzenie i oczywiście własne piwo.

W chwili odwiedzin było dostępnych 7 różnych z czego spróbowałem jedynie dwóch
    http://www.browar.biz/f...
    2016-02-16, 19:57
  • becik
    Izrael, Tel Aviv, 1 Rambam St, Beer Bazaar
    becik
    Beerbazar to nieduża sieć lokali z piwami izraelskimi zlokalizowanymi na bazarach w różnych miastach.
    Barek znajduje się na bazarze Carmel Market w dzielnicy jemenickiej, oferuje kilkadziesiąt gatunków lokalnych, izraelskich kraftów. Większość butelkowe, jest też kilka nalewaków....
    2016-02-15, 21:08
  • sam84
    Kolekcja 546 szklanek i kufli po napojach i piwach
    sam84
    Dzień dobry.

Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....
    2023-01-13, 18:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...