Izrael, Be’er Sheva, Arlozorov 50, Coca Brewpub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
    Serokomlak
    Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
    2024-09-26, 19:20
  • pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Strada Stefan Cel Mare 182, Lake House Brewpub
    pebejot
    Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
    Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
    Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...
    2024-01-05, 23:11
  • pebejot
    Dania, Fredericia, Gothersgade 51, Fredericia Brewpub
    pebejot
    W mieście Fredericia od 2020 działa browar restauracyjny.
    Fredericia Brewpub zlokalizowany jest na głównym deptaku w mieście niedaleko portu.
    Jest to przytulny lokal z domową atmosferą.
    Do dyspozycji gości jest główna sala z dwoma mniejszymi wnękami, gdzie również znajdują...
    2021-12-07, 16:07
  • Shedao
    Litwa, Wilno, Gedimino pr. 5, Craft & Draft Brewpub
    Shedao
    Jedyny w Wilnie browar w "nowoczesnym" stylu, oferujący szeroki wachlarz kraftowego piwa. Znajduje się w dość sporej piwniczce, ma ok. 10 kranów. Ja próbowałem: IPUTE (Little IPA), Razor Back (bitter) oraz MoliugElis (dyniowe). To ostatnie było najciekawsze. Nie do końca moje klimaty,...
    2025-01-07, 14:09
  • Prusak
    Wielka Brytania, Bristol, Hawkins Lane, Left Handed Giant Brewpub
    Prusak
    Typowy lokal kraftowy nad rzeką Avon, przypominający mi nieco estoński browar Pohjala, z dwupoziomową imprezownią i wielkim barem na dole. Z góry zaś doskonale widoczny cały sprzęt, na górze jest też znacznie spokojniej. Dużo przestrzeni i duży wybór piw, klientela liczna, głównie około...
    2024-08-29, 19:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...