Japonia, Osaka, 3-6-26 Minamiichioka Minato-ku, Chitei Ryoko

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Káraný, U Vodárny 193, Vinohradský minipivovar Káraný
    heckler
    Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
    2023-07-31, 13:11
  • bastion
    Ukraina, Brovary, Kijivska 316, Brovar Hof.
    bastion
    W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...
    2023-04-28, 21:31
  • Jaro03
    Puszki
    Jaro03
    Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
    Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
    2019-08-07, 18:19
  • FB1916
    Sprzedam kolekcję podkładek/wafli: 569 szt.
    FB1916
    Witam,

do sprzedania mam moją kolekcję podkładek pod piwo, zbieraną przez ostatnie 20 lat.

Posiadam podkładki z lat '90, '00 i współczesne, głownie z krajów takich jak Polska, Czechy, Węgry, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Słowacja, Wlk. Brytania, ale też...
    2018-10-06, 20:34
  • Latarnik
    Przy piwie o Mundialu 2018 w Rosji.
    Latarnik
    Co prawda jeszcze pół roku do rozpoczęcia, ale już można coś podyskutować o losowaniu grup.
    Moim zdaniem nie było to dla polskiej reprezentacji zbyt szczęśliwe losowanie, bo Senegal, Kolumbia i Japonia to trudni przeciwnicy.
    Nie chciałbym, by po 12 latach czekania na kolejny...
    2017-12-02, 22:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...