Japonia, Tokio, Shinagawa-ku 140, T.Y.Harbor Brewery

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Strada Stefan Cel Mare 182, Lake House Brewpub
    pebejot
    Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
    Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
    Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...
    2024-01-06, 00:11
  • heckler
    Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant [zamknięte]
    heckler
    Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
    2023-09-12, 08:52
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • pebejot
    Włochy, Rimini, Piazza Tre Martiri 19, Elettro Manifattura Birra 1843
    pebejot
    Jedyny działający browar restauracyjny w popularnym wypoczynkowym mieście Rimini nad Adriatykiem znajduje się w samym centrum, niecały kilometr od dworca.
    Obiekt istnieje od od 2018 roku i jest to pierwszy minibrowar w Rimini

Lokal wciśnięty jest między kamienicami w oszklonym...
    2020-11-19, 13:49
  • pebejot
    Włochy, Riccione, Viale Parini 3, Hops!
    pebejot
    W nadmorskiej miejscowości Riccione, położonej nad Adriatykiem wciąż działa najstarszy lub jeden z najstarszych browarów restauracyjnych we Włoszech.
    Minibrowar "Hops!" został założony w 1997 roku.
    Obiekt usytuowany jest przy kanale, niecałe 100 metrów od piaszczystej...
    2021-01-24, 15:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...