Kazachstan, Nur-Sułtan, Amangeldi Imanova 20, The Barley

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
    dadek
    Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
    2024-11-19, 04:20
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 00:37
  • pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
    pebejot
    Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
    Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
    Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
    Jest...
    2024-01-06, 21:27
  • ART
    Szwecja, Karlskrona, Alamedan 10, Karlskrona Mikrobryggeri
    ART
    W narożniku kamienicy zlokalizowano mały browarek, niewielką restaurację i hotel "Arkipelag".

Lokal ma dwie sale, główną większą z barem i częścią instalacji oraz mniejszą salkę, dla grup i zapewne gości hotelowych.

Na barze zliczyłem jakieś 16...
    2023-10-17, 18:53
  • dadek
    Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
    dadek
    Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
    2022-10-02, 03:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...