Minibrowar w niemieckim stylu "Hurshimchung Bräu" znajduje się w jednej z dzielnic miasta Busan.
Dogodny dojazd zapewnia metro (linia nr 1).
Obiekt mieści się na 1 piętrze w centrum handlowym vis a vis hotelu "Ninghshim".
Jedno powierzchniowy lokal składa się z obszernej części restauracyjnej, gdzie na gości czekają stoliki 4-ro i 6-cio osobowe, oraz osobne pomieszczenia dla VIP-ów.
Każdy Vip Room oznaczony jest numerem i nazwą jednego z niemieckich miast.
W restauracji jest wiele elementów odnoszących się do niemieckiego charakteru lokalu, między innymi podwieszone tabliczki z nazwami niemieckich miast, uliczne słupy informacyjne itp.
W sali jest również scena, gdzie odbywają się koncerty na żywo i karaoke.
W innej części lokalu zainstalowany jest wielki telebim, gdzie emitowane są programy sportowe.
Kuchnia jest połączona z restauracją, potrawy przyrządzane są na oczach gości.
Na samym środku znajduje się bar wraz z warzelnią i odgrodzonym przeszklonym pomieszczeniem z całą instalacją.
Urządzenia - dwie miedziane kadzie i kilkanaście tanków leżakowych dostarczyła firma Kaspar Schulz.
W stałej ofercie są trzy rodzaje piwa: Pils, Weizen i Dunkel.
Wszystkie są w jednej cenie 5,900 won za kufel 0,5 l lub 22000 / 33000 won za dwu i trzylitrowy dzbanek.
W przeliczeniu na złotówki wychodzi odpowiednio 17 / 64 / 97 zł.
W ofercie są też drinki piwne za 7000 Won.
Do piwa podawanego w firmowym szkle dostaje się gratis duże paluszki słono-pikantne.
Ceny innych alkoholi, oraz jedzenia są zaporowe.
Przykładowo setka piętnastoletniej J&B i to w promocji kosztuje 48 tysięcy won, czyli 140 zł.
Jeśli chodzi o potrawy, to jest mega duży wybór zarówno w kuchni azjatyckiej, jak i europejskiej i amerykańskiej.
Menu przedstawione jest w sposób graficzny, więc łatwo dokonać wyboru.
Ceny głównych dań zaczynają się od 25 tysięcy won (73 zł).
Minibrowar czynny codziennie w godzinach 16.00 - 2.00
Zdjęcia:
Dogodny dojazd zapewnia metro (linia nr 1).
Obiekt mieści się na 1 piętrze w centrum handlowym vis a vis hotelu "Ninghshim".
Jedno powierzchniowy lokal składa się z obszernej części restauracyjnej, gdzie na gości czekają stoliki 4-ro i 6-cio osobowe, oraz osobne pomieszczenia dla VIP-ów.
Każdy Vip Room oznaczony jest numerem i nazwą jednego z niemieckich miast.
W restauracji jest wiele elementów odnoszących się do niemieckiego charakteru lokalu, między innymi podwieszone tabliczki z nazwami niemieckich miast, uliczne słupy informacyjne itp.
W sali jest również scena, gdzie odbywają się koncerty na żywo i karaoke.
W innej części lokalu zainstalowany jest wielki telebim, gdzie emitowane są programy sportowe.
Kuchnia jest połączona z restauracją, potrawy przyrządzane są na oczach gości.
Na samym środku znajduje się bar wraz z warzelnią i odgrodzonym przeszklonym pomieszczeniem z całą instalacją.
Urządzenia - dwie miedziane kadzie i kilkanaście tanków leżakowych dostarczyła firma Kaspar Schulz.
W stałej ofercie są trzy rodzaje piwa: Pils, Weizen i Dunkel.
Wszystkie są w jednej cenie 5,900 won za kufel 0,5 l lub 22000 / 33000 won za dwu i trzylitrowy dzbanek.
W przeliczeniu na złotówki wychodzi odpowiednio 17 / 64 / 97 zł.
W ofercie są też drinki piwne za 7000 Won.
Do piwa podawanego w firmowym szkle dostaje się gratis duże paluszki słono-pikantne.
Ceny innych alkoholi, oraz jedzenia są zaporowe.
Przykładowo setka piętnastoletniej J&B i to w promocji kosztuje 48 tysięcy won, czyli 140 zł.
Jeśli chodzi o potrawy, to jest mega duży wybór zarówno w kuchni azjatyckiej, jak i europejskiej i amerykańskiej.
Menu przedstawione jest w sposób graficzny, więc łatwo dokonać wyboru.
Ceny głównych dań zaczynają się od 25 tysięcy won (73 zł).
Minibrowar czynny codziennie w godzinach 16.00 - 2.00
Zdjęcia: