Wietnam, Hanoi, 34G Tran Phu, Goldmalt [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Czechy - jednodniowy wypad z Pragi, co polecacie?
    Warzywo
    A tak z innej beczki (może być na PW) - jaką wycieczkę (jednodniową) polecasz z Pragi? Tak żeby napić się dobrego piwa a jednocześnie żeby była to wioska / małe miasteczko.
    2020-06-25, 15:01
  • Javox
    Coors, Staropramen
    Javox
    Kończy się Staropramen z Pragi na wyspach.
    Dziś zakupiłem czteropak wyprodukowany przez Molson Coors w Burton-on-Trent.

Alko 5%

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoto.
    Aromat...
    2024-08-09, 22:17
  • darekd
    Továrna [Potmehúd], SMaSH the Superdelic
    darekd
    Potmehúd to kontraktowy browar z Pragi, który tworzą dwaj Słowacy od 2018 r.

Piwo uwarzone w browarze Továrna (Slaný), który już wcześniej gościł kontraktowców.

Piwo uwarzone z jednego rodzaju słodu (pilzneński) oraz jednego rodzaju chmielu - Superdelic (Nowa...
    2024-05-20, 23:28
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 18:07
  • heckler
    Káraný, U Vodárny 193, Vinohradský minipivovar Káraný
    heckler
    Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
    2023-07-31, 12:11
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...