Wietnam, Hanoi, 65 Ngo Thi Nham, Goldmalt

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Wietnam, Hanoi, 65 Ngo Thi Nham, Goldmalt

Browar restauracyjny.
    Najmniejszy z trzech browarów sieci Goldmalt, jest to tak naprawdę browar nr 2 gdyż dwójka jest nawet na szyldzie. Cały browar zajmuje parter i pierwsze piętro tego budyneczku. Także tylko lokalna klientela. W ofercie przy wizycie były dostępne tylko dwa piwa: jasne i ciemne. Brak wafli, posiadali firmowe szkło oraz chusteczki. Jedzenie dość tanie. Mieliśmy tam farta gdyż natknęliśmy się na piwowara, który poczęstował nas piwem prosto z tanka, nie będę się nad nim rozpisywać gdyż była to poezja.
    Położony ok 4km od centrum

browar:
    http://www.browar.biz/galeria.php?id=15822

http://www.browar.biz/galeria.php?id=15824
    Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2011-09-28, 21:13.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • dryx
    † 1966-2017 Piwosz w Raju
    • 2002.04
    • 1735

Dobrze by było jakbyś w każdym wątku o minbrowarze, podlinkował odpowiednie opisy piw

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2002.07
      • 14999

ok, pozostałe też uzupełnie o piwka, jasne i ciemne z browaru

Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• dryx
        † 1966-2017 Piwosz w Raju
        • 2002.04
        • 1735

O to właśnie chodziło, opis browarku i poniżej linki do opisów piw. Wszystko w jednym miejscu.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 12:26
        • dadek
          Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
          dadek
          Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
          2019-09-27, 05:46
        • dadek
          Tarnobrzeg, Jachowicza 12, Browar Tarnobrzeg
          dadek
          24.02.2020 po raz pierwszy odwiedziłem Tarnobrzeg. A właściwie miasto, bo wcześniej bywałem tylko na dworcu PKP, a głębiej się zapuszczać w zabudowę nie było powodu. Bo i za ciekawa nie jest. Właściwie oprócz zabytkowego kościoła i niedalekiego głównego rynku (zeszpeconego klocem...
          2020-03-13, 04:58
        • dadek
          Hajnówka, Gajowa 1 a, Browar Markowy (nowy)
          dadek
          Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
          2020-09-06, 02:16
        • dadek
          Jaworzno, Stanisława Lema 17, Browar Bury
          dadek
          24.07.2019 miałem okazję odwiedzić browar Bury. To całkowicie nowy zakład zaprojektowany i zbudowany od podstaw na specjalnie zakupionej w tym celu działce, więc nie dziwne że znajduje się na peryferiach miasta w kształtującej się strefie przemysłowej.
          Sam budynek nie jest zbyt wielki,...
          2019-08-30, 03:50
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...