Wietnam, Hanoi, 198 Tran Quang Khai, Gammer Beer [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• becik
    Wietnam, Hanoi, 31 Dang Tran Con, Coi Xay Gio
    becik
    Browar restauracyjny. Nazwa - Coi Xay Gio to po wietnamsku "wiatrak". I taki wiatrak jest, a raczej był nad wejściem, gdyz obecnie nie ma skrzydeł jedynie sam korpus.
    Browarek położony jest ok 3 km od centrum na bardzo lokalnej ulicy.
    jednak w tym miejscu piłem najlepsze...
    2011-09-30, 18:39
  • becik
    Wietnam, Hanoi, 34G Tran Phu, Goldmalt [zamknięte]
    becik
    Browar restauracyjny.
    Położony dość blisko starej dzielnicy. Wystrój podobny także do poprzedniego. W sumie 3 piętra z salami, w środku tylko i wyłącznie lokalni goście. Wystrój nawiązujący trochę do Czech i Pragi, nascianach m.in stara mapa czeskiej Pragi plus inne motywy. W tym...
    2011-09-27, 16:42
  • Puszek_72
    Wietnam, Saigon, 31d Ly Tu Trong, Heart of Darkness Brewery
    Puszek_72
    Bar w centrum Sajgonu vel Ho Ch Minh City o nazwie Heart of Darkness Brewery
    Jest klima i klimat, duży wybór piw browaru o tej samej nazwie w większości dobrych. Browar czołówka Wietnamska z tych co piłem raczej miejsce pierwsze.
    http://heartofdarknessbrewery.com/
    Ceny światowe,...
    2019-05-09, 19:35
  • becik
    Wietnam, Hanoi, 23 Thai Thinh, Van Tue
    becik
    Browar restauracyjny, położony ok 5 km od centrum. Spotkałem się również z drugą nazwą tego browaru - Hanoi Uptown Brewery.
    Jest to dość ekskluzywna restauracja z masa importowanego wina, głównie z Ameryki Południowej, bardzo dużym wyborem kuchni wietnamskiej, szczególnie owoców...
    2011-10-01, 11:26
  • becik
    Patrol piwny - Wietnam
    becik
    Jeśli chodzi o patrol piwny w Wietnamie to raczej będę musiał go ograniczyć do samego Hanoi o czym później. Nie była to wycieczka piwna więc po za stolicą nic piwnie nie penetrowałem.

Kilka słów wstępu - Wietnam i Wietnamczycy kojarzyli mi się z bardzo pracowitym narodem...
    2011-09-21, 21:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...