Przenośny minibrowar "Fifth Ocean Live Beer" zawitał pod koniec listopada 2011 roku do hotelu "Mango", znajdującego się w Hanoi vis a vis głównego dworca kolejowego.
Instalację z nalewakami i firmową lodówką postawiono na zewnątrz przed wejściem do restauracji, zaś w samej restauracji podawano piwo.
Wyboru nie było - tylko jasne Pils w cenie 50 tysięcy VND (8 zł) za 0,3 l.
Piwo podawane w firmowym szkle, trzymanym w zamrażarce nalewano na zewnątrz a następnie przynoszono do restauracji.
Proces nalewania był nieco skomplikowany i polegał na nalaniu piwa z pipy do plastikowej butelki PET, a następnie przelanie zawartości do kufla.
Zdjęcia:
Instalację z nalewakami i firmową lodówką postawiono na zewnątrz przed wejściem do restauracji, zaś w samej restauracji podawano piwo.
Wyboru nie było - tylko jasne Pils w cenie 50 tysięcy VND (8 zł) za 0,3 l.
Piwo podawane w firmowym szkle, trzymanym w zamrażarce nalewano na zewnątrz a następnie przynoszono do restauracji.
Proces nalewania był nieco skomplikowany i polegał na nalaniu piwa z pipy do plastikowej butelki PET, a następnie przelanie zawartości do kufla.
Zdjęcia:
Comment