Browar restauracyjny w centrum Mińska. Pierwszy w stolicy i dość drogi jak na knajpy w centrum. Łatwo dostać się ze stacji Nemiga, ale i ze starówki przejście nie jest problemem.
Dwa poziomy, muzyka na żywo, szatnia, kuchnia białoruska i poza trzema rodzajami piwa własnego, także importowane. Ichniejsze bez szału, ciemne bardzo słodkie, jasne całkiem, całkiem przyzwoite. Bursztynowe bez wyrazu. Bez jakichś wyraźnych wad.
Sam browar jest widoczny jak w innych restauracyjnych - warzelnia widoczna za barem, fermentownia, przez szybę od salki z boku warzelni. Mają własne szklanki, ale wiszą w gablocie przy WC, podają w różnych. Podstawki przy barze, reglamentowane.
Dwa poziomy, muzyka na żywo, szatnia, kuchnia białoruska i poza trzema rodzajami piwa własnego, także importowane. Ichniejsze bez szału, ciemne bardzo słodkie, jasne całkiem, całkiem przyzwoite. Bursztynowe bez wyrazu. Bez jakichś wyraźnych wad.
Sam browar jest widoczny jak w innych restauracyjnych - warzelnia widoczna za barem, fermentownia, przez szybę od salki z boku warzelni. Mają własne szklanki, ale wiszą w gablocie przy WC, podają w różnych. Podstawki przy barze, reglamentowane.
Comment