Knajpa, która zaczęła serwować także własne piwo Taler. Łatwo znaleźć - niedaleko stacji metra Fruzenskaja. WWW Czynna jak większość knajpek od 12 godziny. Wystrój typowej piwiarni. Palenie dozwolone w całej strefie lokalu. W sobotę tłum niemożliwy, a dodatkowo koncerty lokalnych grajków na żywo. Opłatę za grajków dopisują ci do rachunku nie informując przy wejściu, że takowe się odbywają (no dobra na tablicy przy wejściu było napisane).
4 rodzaje piwa: pszeniczne, jasne, ciemne i półciemne ale. Tego ostatniego nie polecam, bo piłem i męczyłem się z nim. Ciemne dobre. Z tego co mówili pozostali uczestnicy wyprawy jasne i pszeniczne przyzwoite. Cena 24000 rubli za półlitrowe.
Kuchnia białoruska, ale w menu dość powszechne wśród młodych burgery.
Niestety obsługa nie chciała wpuścić na zaplecze, gdzie jest browar. Obok knajpy jest punkt, gdzie można zakupić ichniejsze piwa.
4 rodzaje piwa: pszeniczne, jasne, ciemne i półciemne ale. Tego ostatniego nie polecam, bo piłem i męczyłem się z nim. Ciemne dobre. Z tego co mówili pozostali uczestnicy wyprawy jasne i pszeniczne przyzwoite. Cena 24000 rubli za półlitrowe.
Kuchnia białoruska, ale w menu dość powszechne wśród młodych burgery.
Niestety obsługa nie chciała wpuścić na zaplecze, gdzie jest browar. Obok knajpy jest punkt, gdzie można zakupić ichniejsze piwa.
Comment