Bułgaria, Burgas, Kirkov 3, Kokteil-Bar "Malibu"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Bułgaria, Burgas, Kirkov 3, Kokteil-Bar "Malibu"

Ten nowocześnie urządzony lokal ma zdecydowany atut: Stolichno Bock Beer w ofercie (2,5 lewa/0,5). Ten jedyny bułgarski koźlak swoim profilem smakowym nieodmiennie przywołuje mi na myśl nieodżałowanego koźlaka jurandowskiego. Niestety w trakcie mojej wizyty nie było wersji beczkowej (choć nalewak był). Raczyłem się więc wersją butelkową, arcytrudną do dostania nawet w sklepach bułgarskiego południowego wybrzeża.
    Attached Files
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Proszę o wstawianie zdjęć do galerii.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• Gringo
      Bułgaria, Burgas, Milin Kamak 1, Papa Beer - Craft Beer Bar
      Gringo
      Zaledwie około 50 metrów od browaru Veritas, na następnej przecznicy, znajduje się bar ze sklepem piw kraftowych. Jest 9 nalewaków, kilka lodówek i półki.
      Bułgarię reprezentuje skromna reprezentacja na której chciałem się skupić.
      Wziąłem na miejscu piwo z browaru z Pazadżiku,...
      2020-07-26, 18:28
    • bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 20:53
    • pebejot
      Bułgaria, Płowdiw, Iztoczen 69, Piwowarnica FRIK&S
      pebejot
      Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
      Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
      Z dworca kolejowego...
      2024-09-07, 15:07
    • pebejot
      Bułgaria, Pazardżik, Iwajłowsko 41, Rhombus Brewery & Restaurant
      pebejot
      Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
      Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
      Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
      2024-09-06, 16:13
    • bastion
      Bułgaria, Mezdra, Ul. Pazara, Hotelski Kompleks Ariel.
      bastion
      Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
      Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...
      2024-09-04, 21:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...