Chorwacja, Novigrad, Zidine ul. 10, Konoba Gatto Nero

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• bastion
    Chorwacja, Rijeka, Trg Kralja Tomislava 1, King's Brewpub Kolodvor.
    bastion
    Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
    2024-07-17, 20:30
  • bastion
    Chorwacja, Dubrownik, Obala Pape Ivana Pavla II 15, Dubrovnik Beer Company.
    bastion
    Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...
    2021-11-17, 20:33
  • bastion
    Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
    bastion
    Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
    Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
    Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
    2022-09-02, 21:32
  • pebejot
    USA, Hollywood (Floryda), 290 N Broadwalk, Hollywood Brewing Co.
    pebejot
    Browar restauracyjny Hollywood Brewing Company to wymarzone miejsce do delektowania piwem.
    Zlokalizowany jest przy samej plaży nad Oceanem Atlantyckim kilkanaście kilometrów na północ od Miami.
    Panuje tu typowa beztroska sielanka w klimacie niekończących się wakacji.
    Jest szum...
    2022-04-26, 10:35
  • bastion
    Chorwacja, Split, Kralja Zvonimira 5, Beer Shop Pomalo.
    bastion
    Świetny sklep z dużym wyborem piw kraftowych z Chorwacji. Jest to mini sieć sklepów, które są obecne w Zagrzebiu, Dubrowniku i Splicie.
    W dwóch sporych lodówkach mamy wybór piw z lokalnych browarów ale też i z innych regionów Chorwacji.
    Położenie sklepu bardzo dobre, rzut...
    2022-01-12, 20:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...