Browar restauracyjny znajdujący się na ruchliwym skrzyżowaniu ulic Savska cesta i Grada Vukovara. Lokal znajduje się w odległości około 20 minut pieszo od dworca kolejowego Zagreb Glavni Kolodvor w kierunku południowo wschodnim. Do centrum Zagrzebia też nie jest daleko, spacerem mniej więcej tyle co z dworca.
Warzelnia i leżakownia znajduje się na sali biesiadnej oddzielonej tylko dużymi szybami. W lokalu znajduje się jedna główna sala i kilka mniejszych zakamarków, masywne stoły i krzesła. Obsługa normalna, ani nie zła a także nie jest przesadnie miła, po prostu jest.
Kuchnia mieszana z ukierunkowaniem kuchni bałkańskiej.
Dostępne piwa to:
Zlatno pivo (svijetlo) - 12kn / 0,5 l
Trenk (tamno) - 13kn / 0,5 l
Ban (crno) - 12kn / 0,5 l
Piwa sprzedawana są też w pojemnościach 0,3, 1,0, 3,0 litra.
Kufli firmowych pozostało w ilości symbolicznej, podstawek nie było. Byliśmy około 15:00, lokal był zajęty może w 15% głównie przez jakąś grupę zorganizowaną.
Zdjęcia chciałem dodać do galerii ale mam jakiś problem i występuje błąd i kieruje mnie do działu kolekcjonerskiego, dodam więc tutaj.
Warzelnia i leżakownia znajduje się na sali biesiadnej oddzielonej tylko dużymi szybami. W lokalu znajduje się jedna główna sala i kilka mniejszych zakamarków, masywne stoły i krzesła. Obsługa normalna, ani nie zła a także nie jest przesadnie miła, po prostu jest.
Kuchnia mieszana z ukierunkowaniem kuchni bałkańskiej.
Dostępne piwa to:
Zlatno pivo (svijetlo) - 12kn / 0,5 l
Trenk (tamno) - 13kn / 0,5 l
Ban (crno) - 12kn / 0,5 l
Piwa sprzedawana są też w pojemnościach 0,3, 1,0, 3,0 litra.
Kufli firmowych pozostało w ilości symbolicznej, podstawek nie było. Byliśmy około 15:00, lokal był zajęty może w 15% głównie przez jakąś grupę zorganizowaną.
Zdjęcia chciałem dodać do galerii ale mam jakiś problem i występuje błąd i kieruje mnie do działu kolekcjonerskiego, dodam więc tutaj.
Comment