Praha 10 - Vinohrady, Korunní 2506/106, Vinohradský pivovar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2012.09
    • 1997

Kurcze, jak ja lubię ten browar. Tu zawsze ciekawy wybór i nigdy na ich piwach się nie zawiodłem. Oczywiście lokal pełen, stoliki pozajmowane, ale jakoś się udało. Na kranach skromne 15 pozycji, więc dnia by brakło. Zamówiłem tradycyjną 11-ke, oraz nowość Czech Seed - Czech Lager 16-ka,( na zdjęciu) a na wynos zakupiłem cztery puszeczki.
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez heckler; 2024-12-30, 08:34.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Káraný, U Vodárny 193, Vinohradský minipivovar Káraný
      heckler
      Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
      2023-07-31, 12:11
    • darekd
      Vinohradský, Ahtanum India Pale Ale
      darekd
      https://www.vinohradskypivovar.cz/

W 2014 na praskich Vinohradach wystartowali jako browar restauracyjny. Teraz oprócz restauracji i całkiem sporego w niej browaru rozszerzyli dystrybucję i sprzedają również piwo w puszkach.

6,5% alk.

Niefiltrowane, niepasteryzowane...
      2021-05-26, 23:06
    • heckler
      Praha, Římská 2135/45, Pivovar Ossegg Praha [zamknięte]
      heckler
      Do nowego, otwartego w tym roku browaru Ossegg mieszczącego się w dzielnicy Vinohrady dotarliśmy dosłownie pięć minut po jego otwarciu i tego dnia byliśmy ich pierwszymi klientami.
      Browar obecnie zajmuje pomieszczenia po byłej restauracji The Square. I tak na parterze zaraz po wejściu...
      2018-11-23, 06:52
    • dadek
      Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
      dadek
      Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
      2022-10-02, 03:57
    • heckler
      Praha-Nové Město, Na Florenci 2139, Minipivovar Fuze
      heckler
      Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.

Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo
      ...
      2025-01-03, 11:51
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...