Browar, restauracja i podobno mają też być noclegi. Obiekt położony przy głównej ulicy przebiegającej przez wioskę. Nie wiem co poprzednio stało w miejscu browaru, ale ktoś w remont włożył sporo kasy. Udało mu się stworzyć fajny klimat obiektu.
Na dziedzińcu odbywają się np.koncerty. Problemem jest parking, nie ma gdzie pozostawić auta.
Z dostępnych piw mieli jasną 11-kę( 25 Kc) i od razu napiszę , że było to jedno z lepszych piw jakie piłem-poezja smaku. Drugie to polotmave, ale niestety czas gonił, może następnym razem.
.Szkoda, że piwo podają w ,zwykłych, szklankach, a nie np. w kuflach. Szklanki kompletnie nie pasują to do klimatu lokalu.
Pet-ków jeszcze nie mają, ale bez problemów naleją jeżeli ma się swoją butelkę.
Na dziedzińcu odbywają się np.koncerty. Problemem jest parking, nie ma gdzie pozostawić auta.
Z dostępnych piw mieli jasną 11-kę( 25 Kc) i od razu napiszę , że było to jedno z lepszych piw jakie piłem-poezja smaku. Drugie to polotmave, ale niestety czas gonił, może następnym razem.
.Szkoda, że piwo podają w ,zwykłych, szklankach, a nie np. w kuflach. Szklanki kompletnie nie pasują to do klimatu lokalu.
Pet-ków jeszcze nie mają, ale bez problemów naleją jeżeli ma się swoją butelkę.
Comment