Czechy, Praga, Celetná 22, Pivovar U Supa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2012.09
    • 1907

Będąc tam pierwszy raz podobno nie piłem ich piw. Należało to zmienić i ponowić wizytę. Oczywiście lokal pełniusieńki, ale jakoś udało nam się znaleźć dwa wolne miejsca. Nie przestudiowałem dokładnie menu i od razu zamówiłem deskę degustacyjną składającą się z sześciu piw w jakże zajebistej cenie 350 Kc. .
    W jej skład wchodziły tylko dwa piwa z browaru U Supa: 12 svetla i 14 tmava, oba takie sobie. Resztę stanowiły piwa z browarów:
    Matuska svetle, paskudne to było i to bardzo!!
    Kamenice nad Lipou polotmave, pijalne.
    Lobeć stout czarna woda.
    Kastel Rouge 17-ka belgijskie, ale niedobre.
    Miejsca nie polecam. Drogo, tłoczno, a piwa poniżej średniej.
    Attached Files

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19269

Nadal dwa własne i reszta z deski gościnne, ale próżno szukać jakiegoś menu z tym co w nim jest. Całość jest tak skrojona, by skroić naiwnego klienta. Gdyby nie zapach brzeczki nawet bym nie zajrzał. Skierowano nas z powrotem do stolika i długo czekaliśmy na barmana, aż się wkurzyłem i poszedłem ponaglic. Przyjęli zamówienie, ale szybko stamtąd wyszliśmy. Żonie piwa smakowały. Dla mnie Ok. 69 za jasne i 79 ciemne.

Comment

• slavoy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2001.10
        • 5055

Przemielarnia turystów. Zdecydowanie odradzam, chyba, że ktoś musi odfajkować wszystkie piwowary w Pradze. Niedolane piwo za 70 koron podane przez niemiłą kelnerkę. Szybko uciekliśmy.
        Dick Laurent is dead.

Comment

Przetwarzanie...
        X