Czechy, Radešín, Radešín 11, Balónový pivovar

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2012.09
    • 1971

Czechy, Radešín, Radešín 11, Balónový pivovar

Browar, a za razem hotel i restauracja znajduje się w centrum małej wioski Radesin. Kompleks położony zaraz przy lesie i niewielkim stawie.
    W środku restauracji znajdują się trzy sale w tym jedna z wyeksponowanymi kadziami.
    W sobotę serwowano pięć rodzajów piwa:
    11-ka SAMUEL jasna, dobre piwko. 16/23 Kc.
    12-ka jasna AVIATIK, pyszne sesyjne piwo. Bardzo mi smakowało. 22/30Kc.
    13 polotmavy SPECIAL, dobre. 24/34Kc.
    15 ipa FASTER. Mnie nie smakowała, ale dla miłośników tego stylu może będzie ok. 30Kc.(033l).
    17-ka FANDA. Miodowe, smakowało jak ,vanocni special ,. Całkiem niezłe i z niezłym ,kopem,.24/34 Kc.
    Wszystkie w/w piwa można zakupić w 1l butelkach typu pet. Dodatkowo w petkach były jeszcze:
    12-ka MILK STOUT jeszcze nie próbowałem. Butelka stoi i czeka w lodówce.
    10-ka BROWN ALE. Nie zakupiłem.
    Całkiem przyzwoicie wyglądają też ceny noclegów 1000Kc. za dwie osoby ze śniadaniem.
    Do serwowanych potraw też nie mam zastrzeżeń. Smacznie i w miarę tanio. My akurat trafiliśmy na dni ,steka,. Począwszy od drobiu, cielęciny, wołowiny, a skończywszy na dziczyznie (128 Kc,). A to była najdroższa pozycja z ,stekowego, menu.
    Bardzo dobre piwo, smaczne jedzenie i ładna okolica. Latem jest oczywiście ogródek piwny z widokiem na staw. Teraz w zimie można np. praktycznie od hotelowych drzwi zakładać narty biegowe i w las. Tak też właśnie zrobiliśmy w niedzielę rano. Super sprawa.
    Na obejrzenie pozostałej części browaru właściciel nie pozwolił
    Attached Files
Przetwarzanie...
X