Chomutov, akademika Heyrovského 4844, Domino

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24058

Chomutov, akademika Heyrovského 4844, Domino

Knajpka osiedlowa, pękająca w szwach w poniedziałek (mimo pustek gdzie indziej ), mają obok standardu jeden rotujący kran, wczoraj z azacca ipa z falcona. Do tego w lodówce piwa z albrechta z butli. Mozna tez cos przekąsic, sprawdziliśmy morawską klobase 26ck i dabelsi utopenci 36 ck (pokrojony w plasterki utopenec z marynowaną cebulką w pikantnym sosie) smaczne. Obsługa jak z czeskiego filmu. Zawsze na czas z piwem , coś zażartuje, dosłownie lata między tłumem gości, uśmiechnięci, pomocni.

Godziny otwarcia do uzupełnienia.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Tarnopol, Oleny Kulczyckoj 2a, Le Rock Kraft Pub.
    bastion
    Tarnopol to bardzo kosmopolityczne miasto. Wyższe uczelnie które tutaj funkcjonują, powodują że w knajpkach przeważa zdecydowanie młodzież. Le Rock jest tego jakby utożsamieniem. Różne języki, różne kolory skóry, misz - masz kulturowy. To miejsce gdzie odbywają się koncerty, stworzone...
    2021-07-09, 21:17
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Akademika Korolewa 16, Zołotoje Runo
    bastion
    Одесса , ул. Академика Королева 16, - Золотое руно.

Kolejny browar przy restauracji, (bo dokładnie to nie jest klasyczny brew-pub) powstał w Odessie w 2014 roku.
    To generalnie pokłosie inwestycji czynionych jeszcze przed nazwijmy to umownie...
    2016-08-13, 20:53
  • Pivotal
    Proef, Mikkeller Pastelism
    Pivotal
    Piwo od duńskiego Mikkellera, uwarzone przez belgijski De Proef Brouwerij przy współpracy z angielską wytwórnią muzyczną DOMINO i szkockim zespołem The Pastels.

Pilzner z dodatkiem soli o zawartości alkoholu 5.6% i 14.2% ekstraktu.

BARWA: Jasna, złocista, opalizująca....
    2018-07-08, 14:23
  • dadek
    Chomutov, 28.řijna 1081/19, Pivovar Karásek a Stülpner
    dadek
    Chomutovski browarek powstał w piwnicach ponad stuletniej kamienicy w zwartej zabudowie centrum miasta, kilometr od dworca ČD. Na pomysł jego uruchomienia wpadło dwóch kolegów, a zarazem właścicieli firmy budowlanej mającej siedzibę (i rodzinne mieszkania) w tej kamienicy. Jak opowiada jeden...
    2014-08-06, 00:21
  • breslauer
    Wrocław, Traugutta, Pizzeria Domino
    breslauer
    Wspomniany w tytule lokal znajduje się koło stacji benzynowej i marketu REMA 1000. Pizzy w menu nie widziałem. Z wystroju i z menu to dla mnie jest to tani bar szybkiej obsługi. Z piw natomiast mają lanego Okocimia i Piasta po 3,50 za pół litra. Godne uwagi jest to, że wszystkie kufle w kilku...
    2003-08-25, 12:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...