Praha, Přemyslovská 35, Černá svině

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Praha, Přemyslovská 35, Černá svině

Ciekawe: knajpa bierze nazwę od konkretnego piwa. Chyba zdecydowała chwytliwa otoczka i logotyp.

Powiązane właścicielsko z U Vodoucha i resztą. Piwa jak w pozostałych lokalach z tej stajni.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Related Topics

Collapse

• darekd
    Ossegg Praha, Ruthard 11
    darekd
    Osseg ma dwa browary. Ten praski znajduje się na Vinohradach:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...r-ossegg-praha

Ruthard American Red Ale

11,5% ekstr.,...
    2023-11-04, 23:18
  • heckler
    Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
    heckler
    ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
    2024-12-30, 08:20
  • heckler
    Černá , Černá 139, Pivovar Černá
    heckler
    Jiří Pešek to kolejny domowy piwowar, który zrealizował swoje marzenia o własnym browarze. Wraz z żona Ivaną w malutkiej wsi Černá od stycznia tego roku prowadzą browar. Browarek mieści się na parterze w nowo wybudowanego domu .
    Dom wielofunkcyjny, oprócz browaru odbywają się...
    2022-08-23, 12:11
  • dadek
    Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
    dadek
    Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
    2022-10-02, 03:57
  • heckler
    Praha-Nové Město, Na Florenci 2139, Minipivovar Fuze
    heckler
    Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.

Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo
    ...
    2025-01-03, 11:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...