Od 2021 roku Pub Axiom ma konkurencje. W tej samej kamienicy otworzono browar Harry. Nawet kolorystycznie oba lokale są takie same
Przed lokalem mały letni ogródek, a ogromny ogródek znajduje się na podwórzu, w bramie, tuż obok.
Po wejściu do środka jest efekt ,wow,. Ogromna sala, bar nad którym stoją tanki wyszynkowe, warzelnia, a za szybą tanki leżakowe i krzątająca się pani piwowar. Już kiedyś miałem przyjemność poznać panią Tamarę, a było to podczas wizyty w browarze Řeporyje. Szybkie fotki i zaczynamy degustację.
Generalnie jest bardzo nowocześnie i nie każdemu taki styl przypadnie do gustu. Niestety poza ciekawym wnętrzem nowoczesnego browaru jest lipa, piwna lipa.
Na kranach 8 piw, a my spróbowaliśmy tylko 2, a i tak ciężko było je dopić
- Born svetly lezak 11-ka 39 / 56 Kc. fujjj....
- Drok DH svetla 12-ka 39 / 59 Kc. ciut, ciut lepiej.
- Blek tmavy lezak 12-ka cena j/w
- Preegl session IPA 10-ka cena j/w
- Donald ginger APA 12-ka 44 / 66 Kc.
- Felix American IPA 56 / 89 Kc.
- Re Barbara saison 16-ka 69 Kc.
- Rogue Fruity Brut 13-ka 59 Kc.
W sumie chciałem dać im jeszcze jedną szansę i spróbować jakąś ipę, ale ceny skutecznie przemawiały do mnie : nie kupuj, idź gdzieś indziej
Przed lokalem mały letni ogródek, a ogromny ogródek znajduje się na podwórzu, w bramie, tuż obok.
Po wejściu do środka jest efekt ,wow,. Ogromna sala, bar nad którym stoją tanki wyszynkowe, warzelnia, a za szybą tanki leżakowe i krzątająca się pani piwowar. Już kiedyś miałem przyjemność poznać panią Tamarę, a było to podczas wizyty w browarze Řeporyje. Szybkie fotki i zaczynamy degustację.
Generalnie jest bardzo nowocześnie i nie każdemu taki styl przypadnie do gustu. Niestety poza ciekawym wnętrzem nowoczesnego browaru jest lipa, piwna lipa.
Na kranach 8 piw, a my spróbowaliśmy tylko 2, a i tak ciężko było je dopić
- Born svetly lezak 11-ka 39 / 56 Kc. fujjj....
- Drok DH svetla 12-ka 39 / 59 Kc. ciut, ciut lepiej.
- Blek tmavy lezak 12-ka cena j/w
- Preegl session IPA 10-ka cena j/w
- Donald ginger APA 12-ka 44 / 66 Kc.
- Felix American IPA 56 / 89 Kc.
- Re Barbara saison 16-ka 69 Kc.
- Rogue Fruity Brut 13-ka 59 Kc.
W sumie chciałem dać im jeszcze jedną szansę i spróbować jakąś ipę, ale ceny skutecznie przemawiały do mnie : nie kupuj, idź gdzieś indziej
Comment