Czechy, Olomouc, Havlíčkova 11, Retro Pivnice

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Jicin, Havlíčkova 37, Nápojka
    ART
    Sklepik z róznymi... napojami. Trochę niepozornie wygląda, ale ma ze dwie lodówki z czeskimi kraftami, nie jest jakoś mega obficie, ale jest co wybrać.

Trzeba wejść śmiało do drugiego pomieszczenia wgłąb sklepu.

pon pt 8-17.30
    ​​​​sob. 8-11.
    Niedz. Nieczynne....
    2024-11-07, 21:10
  • heckler
    Czechy, Olomouc-Řepčín, Řepčínská 340/105, Pivovar Twinberg
    heckler
    Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
    Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej
    ...
    2023-05-16, 14:37
  • ART
    Czechy, Olomouc, Panská 8, Olomoucká citadela
    ART
    Idąc od rynku w górę wąską ul. Śkolni i skręcając w prawo w Panską mamy takiego fajnego rodzynka z dobrym piwem.
    łukowe sklepienia, drewniane ławy. Ogólnie taki trochę taki rozpiździaj tu panuje. Knajpa prowadzona (tak sobie tłumaczę) przez rekonstruktorów średniowiecznych pochlajimprez...
    2022-11-25, 11:03
  • ART
    Olomouc, Ztracená 4, Muž přes palubu!
    ART
    Idąc z rynku w stronę Muzeum Umeni (gdzie facet wisi na gzymsie ) mamy mały sklep z kraftem. Ceny strzelają obecnie w kosmos. np. Polskie plastry zaj-zauery za 200 CK puszka

Ale można coś wyhaczyć np. z Clock, Raven, Opice, ja znalazłem dla siebie petka z Lazenskeho Pivovaru...
    2022-11-25, 10:14
  • heckler
    Czechy, Olomouc, Nemilany 308, Pivovar Buchťák
    heckler
    Koncepcja założenia w tym miejscu browaru jest chyba najdziwniejsza z jaką do tej pory się spotkałem w Czechach. Przy autostradzie Ostrava-Olomouc, tuż obok stacji benzynowej, na wielkim parkingu stoi budynek dawnej restauracji. Został on zakupiony, wyremontowany i przystosowany na potrzeby...
    2020-09-01, 06:58
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X