Jinolice - Březka č. p. 140, Prachovská Osma

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Portugalia, Lizbona, Rua Prior do Crato 6, Quimera Brewpub
    pebejot
    Bardzo ciekawy browar restauracyjny, znajdujący się nieco na uboczu na zachód od ścisłego centrum i wielkiego zgiełku turystycznego Lizbony.
    Browar istnieje od 2016 roku i niedawno hucznie świętował swoje 7-mio lecie.
    Niepozorne wejście i chaotyczny, lecz swojski ogródek z prostymi...
    2023-09-21, 20:11
  • bastion
    Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
    bastion
    Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
    Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
    Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
    2023-09-12, 20:15
  • e-prezes
    Zapap, Sick Boy
    e-prezes
    W sumie przedostatnie piwo z Włoch. Z tego browaru urzekł mnie Prodigy pity już następnego dnia po Sick Boy, więc opis będzie trochę tendencyjny.

Oparcie IPA na columbusie jest uzasdnione ekonomicznie, bo daje dobre efekty goryczkowe, a aromatycznie nie jest ułomny. Piwo jednak wydaje...
    2023-02-26, 18:13
  • e-prezes
    Browar Stu Mostów, The headless horseman
    e-prezes
    Trochę to zaskakujące, że właśnie to piwo dyniowe nosi imię mitycznej postaci znanej z legend i przekazów pisanych czy też już z współczesnej twórczości audiowizualnej. Głowę postać z etykiety puszki piwa posiada i ja jej po wypiciu nie straciłem.
    Piwo ma dość pokaźny baling - 23 stopnie,...
    2022-11-29, 16:41
  • bastion
    Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
    bastion
    W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
    Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
    2022-04-21, 21:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...