Rajec-Jestrebni powiat Blansko, pensionat Kopecek. Na dole są pijwlnia piwa, barek i restauracja. Serwują lokalne piwa i Pilsnera. Można dobrze zjeść. W pijalnii telewizja z sportowymi kanałami.
Czechy, Rajec - Jestrebi, Namesti Míru 82, Pensjonat Kopecek
Collapse
X
-
A w jakim Państwie to jest?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Czechosłowacja " pijwlnia " to po morawskuLast edited by sibarh; 2005-12-16, 22:07.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Ja dalej czekam z uporem żeby rotmistrz mi odpowiedział w jaki to państwie, skoro nie był tak miły i nie umieścił tego w tytule. Chyba, że sam nie wie, to też niech napisze. A i apropo lokalnych piw tez by było miło jakby napisał jakie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Czechy
Blansko (niem. Blanz) to miasto w Czechach, w kraju południowomorawskim, nad Svitavą (dorzecze Morawy). Około 21 tys. mieszkańców.
Czas tak szybko płynie, mnie również, że sibarh nie zauważył iż nie istnieje państwo Czechosłowacja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rotmistrzRajec-Jestrebni powiat Blansko, pensionat Kopecek. Na dole są pijwlnia piwa, barek i restauracja. Serwują lokalne piwa i Pilsnera. Można dobrze zjeść. W pijalnii telewizja z sportowymi kanałami.
Comment
-
-
Chłopcy mnie naprawdę nie chodziło o wasze wyjaśnienia, gdzie leży Blansko (wiedziałam), a nawet gdybym nie wiedziała, to sprawdziłabym sobie w necie. Chciałam uświadomić rotmistrzowi, że w tym dziale istnieją pewne zasady budowania tematów i należy ich przestrzegać. Bo jak pisałam wprost o zasadach działu Piwo Gdzie to nie docierało.
A tak popsuliście gręLast edited by Maggyk; 2005-12-17, 23:30.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Przybytek ów ma również stronę internetową, z której możemy się dowiedzieć m. in., iż napijemy się tu również piw z browaru Cerna Hora.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment