Ja piłem pszeniczne na Brackiej Jesieni, może teraz jest lepsze. Wtedy było słodkie, truskawkowe, mdliste.
Czechy, Czeski Cieszyn, Ostravská 585/10, Art Cafe (Sachsenberg)
Collapse
X
-
Piwo sprzedawane w tym lokalu dało się już poznać tu i tam. Na moim blogu krótka relacja z wizyty na Saskiej Kupie dn. 22.12.12. Jest kilka zdjęć.
Bardzo przyjemny lokal, miła, profesjonalna obsługa i przede wszystkim dobrego piwo.
ZAPRASZAM NA PIWNĄ PODRÓŻ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziTo jest kubek z Budweisera ... a tak w sumie to jakieś poplątanie z pomieszaniem.
Comment
-
-
Tegoż Jarka czy kubek?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTegoż Jarka czy kubek?
Comment
-
-
Szkoda, że jak tam byłem w zeszłą środę, to jeszcze IPA nie było:/
Pieprzowe trzyma poziom, pomarańczowe smaczne i wyjątkowo piwne, jak na owocowe coś
Wiśniowe (kriek) to nie moja bajka, zbyt wiśniowe, mało piwne, ale też za mało krieków piłem, by się jakoś szerzej odnieść...
Klimat i właściciel niezmiennie wspaniałe
Comment
-
-
Ale teraz są czechosłowaccy piloci- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAle teraz są czechosłowaccy piloci
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAle teraz są czechosłowaccy pilociPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Przepraszam, nie wywnioskowałem z kubka, że na pierwotnej ecie chodziło o czasy II WŚ.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziDywizjony 310, 311, 312 oraz 313 były czechosłowackie więc wszystko ok.
Comment
-
Comment