Położony w atrakcyjnym miejscu - w centrum na ul. Vodickovej. Zapewne warzy niezłe piwo... Niestety nie dane mi było go spróbować. Zaraz po wejściu podszedł do mnie i mojej małżonki kelner i zapytał czy będziemy coś jeść czy przyszliśmy na piwo. Jako że planowaliśmy tylko skosztować piwka odpowiedziałem, że tylko piwo. Odpowiedź: I'm sorry, You can't go in. It's a restaurant...
Szok. Minibrowar w którym nie można po prostu napić się piwa. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałem, ale z tego co wyczytałem poźniej na stronie o praskich gospodach kelnerom z tej "restauracji" zdarzało się już specyficznie traktować klientów.
Zdecydowanie nie polecam a tym którzy jednak spróbują życzę szczęścia - może akurat trafiliśmy na buraka w wejściu.
Szok. Minibrowar w którym nie można po prostu napić się piwa. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałem, ale z tego co wyczytałem poźniej na stronie o praskich gospodach kelnerom z tej "restauracji" zdarzało się już specyficznie traktować klientów.
Zdecydowanie nie polecam a tym którzy jednak spróbują życzę szczęścia - może akurat trafiliśmy na buraka w wejściu.
Comment