Odnoga Piwovarskiego Dumu czyli browaru restauracyjnego. Pod względem piwnym miejsce cudowne - zawsze piwa z kilku małych browarów z beczki i kilkaset z butelki. Do nabycia porter z Okocimia (pyszny) co tylko pokazuje debilizm koncernów - piwo produkowane w Polsce ,mogę nabyć bez problemu w Czechach a nie mogę go kupić nigdzie w Polsce. Barman postukał się w głowę i powiedział coś o Polsce i o polskiej specyfice naszego kraju z czym nie mogłem się nie zgodzić. Z każdej sprawy - czy to rządu Kaczyńskich czy to polityki piwnej śmieją się z nas w całej normalnej Europie .
Wystrój knajpy to raczej dla turystów bo jest czyściutko jakby nikt tam nei przychodził, nie pił, nie rozlewał piwa, nie brudził obrusów. Tak trochę bez duszy tworzonej w miejscu przez stałych klientów. Trochę też drogo.
Wystrój knajpy to raczej dla turystów bo jest czyściutko jakby nikt tam nei przychodził, nie pił, nie rozlewał piwa, nie brudził obrusów. Tak trochę bez duszy tworzonej w miejscu przez stałych klientów. Trochę też drogo.
Comment