Nareszcie mozna sie napic Slezana 13 jasnego w bardziej dostepnym miejscu jak w Leskovcu.Mianowicie:Ostrava třebovice,ul.Kochova,hospůdka Na hřišti(czyli knajpka Na boisku).Otwarte codziennie od 14-tej.Najblizszy przystanek kolejowy Ostrava-Třebovice ok.800m.(www.mapy.cz)
Ostrava Třebovice, Kochova, Na hřišti
Collapse
X
-
Borys, jak odwiedzisz to miejsce, to napisz coś więcej, np. czy serwują coś do jedzenia.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Related Topics
Collapse
-
Jiri Kozel zaprasza w imieniu klubu kolekcjonerskiego do Domu Kultury Akord na 55 już giełdę kolekcjonerską
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Nowo otwarta, firmowa knajpka browaru Zenke, który u siebie niestety zawiesił działalność baru. W sezonie letnim, bywa, że otwierają na weekend, ale już w zimniejsze dnie bar jest zamknięty. Tu w Ostravie można się napić i zakupić na wynos wszystkie piwa które akurat oferuje browar.
...
-
Channel: Czechy
-
-
Cisza, spokój, fajny letni ogródek, a na kranach dwa piwa warzone dla restauracji przez ostrawski browar Troll.
- Bořík jasna 11-ka 37/40 Kc. Piwo niesmaczne o ziemistym posmaku.
- Boříček 9 -ka ,ejlik, smaczniejsze, pijalne.
Czynni codziennie od 10....-
2023-07-31, 10:48 -
-
Pivovar Troll to najnowszy z browarów powstałych w Ostravie, a ja będąc na początku sierpnia na festynie we Frydku-Mistku miałem okazję spróbowania ich dwóch piw.
Jedno było lepsze, drugie gorsze, ale źle nie było. Również i tam miałem okazję zamienienia paru słów z gościem...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment