Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew
Wyświetlenie odpowiedzi
Czechy, Varnsdorf, Strakonická 3242, Noprosu
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziW ostatni poniedziałek poledni menu było w obydwu miejscach właściwie identyczne (poza wyborem zupy). W weekend w Noprosu faktycznie są ciepłe dania, w samym browarze nawet nie patrzyłem bo przy 15 nalewakach nie ma co sobie głowy zawracać jedzeniem
Comment
-
-
W poniedziałek IPA Samurai ustąpił miejsca wybitnemu Sumečkowi (nie wiadomo na jak długo), tym samym nie musiałem iść kolejnych 20 minut na Rumburską, żeby zachwycać się jego smakiem
W lodówce zestaw piw, jak na Rumburskiej (m.in. Stout, Sumeček, Leżaki, Rauchweizen).
Comment
-
-
A czy Hoppy Cat Porter był dostępny lany lub w butelkach?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danhaj Wyświetlenie odpowiedziA czy Hoppy Cat Porter był dostępny lany lub w butelkach?
Comment
-
-
Lokal odwiedziłem w niedzielę (28.11) w miłym b-bizowym towarzystwie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziObecnie w zasadzie za każdym razem (od roku) trafiam na następujący zestaw beczkowy:
- Desitka,
- Dvanactka,
- Tmava dvanactka,
- IPA Samurai.
Jedzenie smaczne, ceny niewygórowane, bogato zaopatrzona w kocoury lodówka. Oferta nieco inna od tej dostępnej w browarze - był m.in Saurus w pecie.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment