Czechy, Varnsdorf, Strakonická 3242, Noprosu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedzi

Polecam jedzenie, o wiele ciekawsze, niż na Rumburskiej - tam standardowo jedynie przekąski do piwa (nie licząc weekendów z akcjami kulinarnymi), tutaj normalna restauracja ze smacznymi daniami.
    W ostatni poniedziałek poledni menu było w obydwu miejscach właściwie identyczne (poza wyborem zupy). W weekend w Noprosu faktycznie są ciepłe dania, w samym browarze nawet nie patrzyłem bo przy 15 nalewakach nie ma co sobie głowy zawracać jedzeniem
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• grew
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.05
      • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
      W ostatni poniedziałek poledni menu było w obydwu miejscach właściwie identyczne (poza wyborem zupy). W weekend w Noprosu faktycznie są ciepłe dania, w samym browarze nawet nie patrzyłem bo przy 15 nalewakach nie ma co sobie głowy zawracać jedzeniem
      Menu nie porównywałem, szczególnie, że dotyczy wyłącznie dni roboczych (bywam w weekendy). A chodzi mi o dania z karty - na Rumburskiej jest to kartka z kilkoma wypisanymi przekąskami, w Noprosu dania jak w porządnej restauracji.

Comment

• grew
        • 2009.05
        • 766

W poniedziałek IPA Samurai ustąpił miejsca wybitnemu Sumečkowi (nie wiadomo na jak długo), tym samym nie musiałem iść kolejnych 20 minut na Rumburską, żeby zachwycać się jego smakiem

W lodówce zestaw piw, jak na Rumburskiej (m.in. Stout, Sumeček, Leżaki, Rauchweizen).

Comment

• danhaj
          • 2010.04
          • 619

A czy Hoppy Cat Porter był dostępny lany lub w butelkach?
          Wycieczki do czeskich browarów (z Krakowa)

www.czechforum.pl

Comment

• grew
            • 2009.05
            • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danhaj Wyświetlenie odpowiedzi
            A czy Hoppy Cat Porter był dostępny lany lub w butelkach?
            Był dostępny, ale tylko w wersji lanej na Rumburskiej. Póki co nie zamierzają butelkować. Jutro postaram się opisać go jako nowe piwo w odpowiednim dziale. Teraz napiszę w dużym skrócie - bardzo smaczne.

Comment

• jacekwerner
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2004.05
              • 2852

Lokal odwiedziłem w niedzielę (28.11) w miłym b-bizowym towarzystwie.
              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedzi
              Obecnie w zasadzie za każdym razem (od roku) trafiam na następujący zestaw beczkowy:
              - Desitka,
              - Dvanactka,
              - Tmava dvanactka,
              - IPA Samurai.
              Minął rok ( z ogonkiem ) a oferta piw lanych z Kocoura dokładnie taka sama plus Radegast Birell ( dla kierowców )
              Jedzenie smaczne, ceny niewygórowane, bogato zaopatrzona w kocoury lodówka. Oferta nieco inna od tej dostępnej w browarze - był m.in Saurus w pecie.
              Ochotnicza Straż Piwna
              BAZA = 7446

Comment

Przetwarzanie...
              X