Lokal w zasadzie nie wart wspomnienia (Kozel i PU - ten drugi z tanków), ale bywa tam Hradecký Patriot z Žamberku. Ja akurat nie trafiłem, ale jeśli ktoś będzie w Danupie, to warto wpaść i sprawdzić U Lva - jest on po drugiej stronie ulicy, na rogu a w zasadzie łuku ulicy, w dawnym browarze.
Hradec Kralove, Komenskeho 1245, Restaurace U Lva
Collapse
X
-
Hradec Kralove, Komenskeho 1245, Restaurace U Lva
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Takich lokali brakuje w Polsce. Ot taki bez wielkiego zadęcia osiedlowy lokal ale bardzo przyjemny, są zakamarki, są stoły duże i małe drewniane, jest intymna atmosfera (a nie stoliczki z ikei i ekshibicjonistyczna jasność która nie pozwala na intymność).
Można tu spędzić miłe...-
Channel: Czechy
2020-02-27, 12:18 -
-
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....-
Channel: Słowacja
2025-01-25, 22:06 -
-
7. 1. ČESKÁ TŘEBOVÁ
Národní dům, Kozlovská 565, 8–11.00; další info (rezervace stolů):
Radek Papáček, rapa.beer@seznam.cz, +420 604 961 961, příp.
Miloslav Habrman, dlabanek@seznam.cz, +420 777 166 845
21. 1. PRAHA – KSPS
Menza Studentský dům, roh Bechyňovy a...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Data podana za organizatorem. Na ostatniej edycji było tak: 2017.06.03 - Czechy, Hradec Králové - 5. Pivní rozjímání.
Jako, że jestem zakochana w tym festiwalu to pewnie się wybierzemy-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Černilov to gmina w Czechach, w powiecie Hradec Králové i to tam w kwietniu 2022 roku został otwarty browar Gryf. Właścicielem i sladkiem zarazem jest sympatyczny, były piwowar domowy Robert Čáp.
Browar mieści się w byłym, przebudowanym garażu na prywatnej posesji, gdzie również...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.