Czechy, Olomouc, Marianska 4, Svatováclavský pivovar - Original

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2012.09
    • 1906

Na kranach trzy piwa: jasna 11-ka, jasna 12-ka i polotmava 12-ka.. Próbowane swa pierwsze. Oba smaczne. Zarówno lokal jak i ogródek świecił pustkami.
    Na zdjęciu zagracona warzelnia, cz\y tu się jeszcze warzy?

Comment

• heckler
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2012.09
      • 1906

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23928

Třináctku pana Bruna - piwo degustowane 11.11 było wybitne, za to zupełnie odwrotnie 10* i 12* - bardzo słabe piwa, wręcz z wadami Olomoucke tvaruzki z bitą śmietaną - podjąłem wyzwanie - tak sobie myślę - popracowałbym nad tematem, bo elementy nie współgrają! Może tvaruzki powinny być na ciepło? Dalej zdaje się istnieć potencjalny problem z rezerwacjami - wiele stolików mogłoby być pełnych bo rezerwacje są np. na 18, a zaraz po otwarciu o 11:00 onieśmielają gości do zostania i wszyscy snują się co chwilę patrząc na plakietki na stolikach. W świętomarciński piątek lokal szybko się zapełnił. 13* powtarzam WYBITNA!
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23928

A Ananasowego nie śmiałem spróbować
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
          X