Czechy, Hradec Králové, Třída ČSA 216, Hostinec u Kohouta
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziOprócz smacznego Kohouta jest jeszcze Pale Ale z Valaska i jakieś koncernowe. O 17 pusto, głośna muzyka, przygnębiające wrażenie - o Kluku nic nie wiedzą.
Ogólnie - warto wypić jednego Kohouta i przenieść się 10 min. do Danupa.
Comment
-
-
Podczas naszej wizyty ( piątek 29.05 ) z pięciu kranów lane były :
- Kohout 10
- Bernard 10
- Rohozec 11
- Plzen 12
- Drakous 11 ( za którego pojawił się niebawem Poutnik bitter 12 ).
Obsługa bez zarzutu, smaczne jedzenie ( no dobra ... hermelin był trochę "za świeży" ), w środku miejsc niewiele, ale czynny jest ogródek osłonięty od ulicy ( nie na tyle jednak, aby nie dostrzec - to już w sobotę - zmierzających na Festiwal dadka i zytka ).
Szczerze polecamOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karol1000 Wyświetlenie odpowiedziA czy browar Kubik i restauracja sa w tym samym miejscu? Ma ktos moze jakis namiar na piwowara?
Wybierasz się do HK?
Comment
-
-
Browarek Kubík mieści się na dalekich przedmieściach w domu jednorodzinnym. Niestety, nie ma jak zadzwonić (brak nr.), można jedynie mailować. Byliśmy na miejscu ale nikt nie otwierał więc nie obejrzeliśmy.
Rambousek jest w centrum jednak czynny w jakichś chorych godzinach (jak pamiętam w dni powszednie 13-17 czy coś takiego). Obejrzeliśmy przez szybę. Podobno mu nie zależy bo i tak ma zbyt na zagranicę. Może Tobie się poszczęści i się napijesz.
Comment
-
Comment